Ади от Бургас се пребори с рака

Ади от Бургас се пребори с рака | StandartNews.com

20-годишната Аделина Коджабашева от Бургас се пребори с онкологичното заболяване и вече е у дома със семейството си. Лечението на момичето в Германия е приключило успешно. Това пише на официалната страница във фейсбук "Angels for Adi".

Ади разплака много българи със своята съдба и успя да ги обедини в една обща кауза. На страницата, която бе създадена за събиране на средства за момичето, администраторите са написали най-положителната новина за бургазлийката до момента. Те благодарят на всички, които са помогнали на Ади в нейната тежка борба с рака.

"Тя победи и искаме да ви благодарим. Защото вашата подкрепа, вашата любов и вашата вяра направиха чудото. Ади оздравя и нямаше как да бъде иначе - нали има вас, своите Ангели. За нея вече има слънце, има и надежда. Това, което направихте, е невероятно. То не може да се сравни с нищо, правено досега", пише на „Angels for Adi".

В съобщението има уточнение, че неусвоената сума от лечението ще бъде използвана за лечението на други болни хора. Обкръжението на Ади ще изчисли сумата и ще оповести подробности на фейсбук страницата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай