7 идеи за Хелоуин

7 идеи за Хелоуин  | StandartNews.com

Ужасът може да бъде и секси

Маски и мацки, карнавал и безкрайни спорове дали е малко странно само една нощ да дели Хелоуин от Деня на народните будители - така обикновено преминава увертюрата и самият екшън. А ако сте от хората, които обичат цветните ужасии, то вероятно се чудите как точно да се премените за празника. Ето няколко от най-добрите идеи - можете спокойно да заложите на тях, защото са хитови от години.

1. Пират

Откакто "Карибски пирати" се превърнаха в световен хит, костюмите с морски привкус са винаги на мода. А пластмасови мечове, куки и изобщо всякакви заплашителни аксесоари са лесни за намиране. Дрехите с черепчета пък така или иначе са част от актуалния стайлинг и вероятно дори неща от всекидневния ви гардероб могат да свършат работа. Ваш е изборът на какъв пиратски дух да заложите - секси или ужасяващ, както е и при тези снимки.

2. Смъртта

Един от най-устойчивите Хелоуин персонажи. Дегизирайте се като Смъртта - без значение дали е зловещият образ с качулка и коса или симпатичният и разкривен костюм от "Страшен филм". Другият вариант е пък да използвате еротична версия - ако сте дама, разбира се. Сигурно е, че на всички мъже ще им се понрави.

3. Призрак

Ако искате да се маскирате като призрак, бихте могли да прибегнете до различи загадъчни символи, тъмни очила, шапка, запалена свещ. Подобен костюм пък ще се превърне в неизчерпаем източник на идеи за "поведение" по време на празненството, с които нито вие, нито вашите приятели ще скучаят.

4. Злодей от филмите

Изберете си известен злодей, както и подходящ аксесоар от неговия стайлинг, с който да напомняте за него. Тук изборът е голям - от Дарт Вейдър до Франкенщайн. Хубавото в случая е, че имате възможност да комбинирате идеята с някой друг, за да оберете овациите като двойка известни персонажи. За мацките Жената котка е винаги ефектен вариант.

5. Вампир

След успеха на "Здрач", а и световната тематична истерия, тоалет с готик привкус може да ви превърне в крал на нощта. В последните няколко години идеята за вампирите претърпя тотален обрат - те вече са не само зли и жадни за кръв убийци, а могат да бъдат буквално всичко: романтични, раними, чувствителни. Това се дължи, разбира се, на романите на Стефани Майър, както и на няколкото сериали по сюжета. Висока яка, елек, наметало и класическата комбинация между червено и черно са идеални за вампирски Хелоуин.

6. Птица от Angry birds

Буквално за броени минути може да заприличате на ядосана птица от любимата игра. Подобни шапки се продават по специализираните магазини, а са готин начин да изненадате приятелите си по много други поводи, а не само на празника.

7. Уолтър Уайт

Наркобаронът и бивш учител по химия Уолтър Уайт стана може би най-известният герой от сериалите в последните години. Героят от Breaking Bad има запомнящ се стил, а е много възможно дори и без да е Хелоуин, да имате в гардероба си дрехи, сходни с неговите. Най-важният атрибут обаче си остава прозрачната торбичка с метаамфетамини - всяко малко синьо нещо, което можете да набутате вътре, ще свърши работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай