5 предсказания на Ванга за 2024 г. преобръщат света

Испанското издание telecinco публикува прогнозите на пророчицата

5 предсказания на Ванга за 2024 г. преобръщат света | StandartNews.com

5 предсказания на Ванга за 2024 г., преобръщат света, дойдоха у нас от Испания. Испанското издание telecinco публикува обширен материал, в който са посочени петте най-важни предсказания за пророчицата от Рупите, която още приживе имаше световна популярност със способността си изключително точно да вижда в бъдещето.

Научни открития, разрушителни природни бедствия и световна икономическа криза  предсказва баба Ванга за 2024 г.

Българката предсказва неочаквани и запомнящи се събития от световната история, поради което мнозина следят внимателно предсказанията й, пише още telecinco.

Ето петте предсказания на Баба Ванга за 2024 г.?  

Важни открития в областта на медицината

Ванга предрича много важни открития в областта на медицината, които ще ни позволят намирането на лек за болести, които досега не са имали като рак и ХИВ. Те ще бъдат в резултат на дългогодишни усилия в медицинската наука.

Мощно цунами

Баба Ванга предсказала и мощно природно бедствие, като  цунами в азиатския регион, което ще удари и ще навреди дори на съседни места. Пророчицата сравнява събитието с това, което се случи през 2004 г. в Тайланд, също предречено от нея. То предизвика гигантски вълни от Индийския океан, които имаха опустошителни последици. Баба Ванга казала, че мощното цунами през 2024 г. ще бъде 100 пъти по-лошо и по-трагично.

Земетресение в САЩ

Балканският Нострадамус, както telecinco нарича Ванга, прогнозира  опустошително земетресение в Съединените щати за 2024 г. То може да промени течението на водите на река Мисисипи. Бедствието би причинило смъртта на хора и множество материални щети, както и икономически разрушения за много семейства в засегнатите райони.

Глобална икономическа криза засяга повечето страни

Световна икономическа криза вещае друга прогноза на Ванга за 2024 г. Тя ще засегне сериозно повечето страни. Според пророчицата това се дължи на корупцията и негативното използване на ресурсите, които се случват от доста време по цялата планета.

Спад и сериозен проблем с петрола

Българската пророчица прогнозира, че ще има упадък и сериозен проблем в петролната зона, така че човечеството ще трябва да търси по-здравословни и по-чисти алтернативи. Промени, които ще бъдат насърчавани от защитниците на околната среда, борещи се с кризата и които ще се случат в края на 2023 г. и началото на 2024 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
26 Коментара
Явно
преди 4 месеца

Никой не прави нищо за да се избегнат част от проблемите войните могат да се прът за да няма икономически проблеми!НО ЩАТИТЕ СА С РОГАТА НАПРЕД,ПРОДЪЛЖАВАТА ДА ГИ РАЗПАЛВАТ И ПОТДЪРЖАТ МАМАИЦАТА ИМ КРАВАРСКА

Откажи
БАЙ
преди 4 месеца

Всичко е в негативен план логични процеси на самоунещожението

Откажи
А Русия?
преди 4 месеца

Какво ще кажеш за войната,която тя предприе срещу Украйна,за хилядите избити?

Откажи
Баба то
преди 4 месеца

А руснаците не разапалват ли войни, мамицата им руска?!

Откажи
Паскал
преди 4 месеца

А защо я предприе?

Откажи
Путин
преди 3 месеца

Коментарът. Ти. Е. Много. Уместен. Докато. Съществуват. Краварите. Управия. Няма. Да. Има.

Откажи
Путин
преди 3 месеца

Ти. Си. Задайте. Въпроса. Защо. Русия. Започна. Тази. Воина.

Откажи
Славчо
преди 3 месеца

Баба то, защо си кривиш душата. Без да защитавам руснака, нека си припомним злините на американеца. Войните в Ирак, бомбен ето на Белград и мн. др.

Откажи
Егея Димитрова
преди 4 месеца

Баба Ванга никога ама никога не е посочвала година за дадено събитие!

Откажи
Иван Вълчев
преди 4 месеца

На краля на български му каза неговата дата за смъртаму и на Лидера на Русия същто нявно не си гледъл или.гледъла филма Вангелия

Откажи
Пламена
преди 4 месеца

Съгласна съм напълно с този коментар.Току що го написах.Но където.Кой ли те слуша.

Откажи
АнаТема на Ай дука
преди 4 месеца

Баба Ванга много глупости бръщолевеше. (Да ме прощава покойницата). Тя беше "предсказала" и това, че "през 2003 лето Господне ке умре" и Драгалевския гърбав Ай дук, но Ай дука си живурка все още тука,пише си мемоарите,дава автографи на балъците , а отрочетата му харчат извън България откраднатите милиарди от разсипването и изкормването на държавицата ни .

Откажи
Мария.христева
преди 4 месеца

ДА.ТАКА.Е

Откажи
Сашо
преди 4 месеца

Поредните глупости!

Откажи
БахЕ
преди 4 месеца

Горката баба Ванга. Ако знаеше какви неща щяха да и приписват след кончината .... ......

Откажи
Златтт
преди 4 месеца

Това са глупости.Едва ли баба Ванга е правела прогнози за всяка година. Никъде не съм чела, тя да е правила това. По общи прогнози е правила, но за конкретни години не съм чела. Кой ги измисля тези неща и какво постигат с подобни измишльотини и после никой не ги следи дали са верни или не.

Откажи
Знам те
преди 4 месеца

Измишльотините са всъщност добре обмислена схема за подаване на програмиране към стотици хиляди мозъци в определена - разбирай подчинена на нечии интереси - ПОСОКА на мислене (по-скоро липсата на такова) у опростелия вече напълно дебилен народен... И понеже не вярваме на медиите, използват вече мъртвата светица, защото не може нито да отрече, нито да потвърди, нито да осъди някого за това черно използване на името й.

Откажи
Анти
преди 4 месеца

Айде стига с тая Ванга ! Шизофреничка, бръщолевила нелепости. Ама кат' има кой да им придава някаква, видите ли, стойност... Медиите, вкл. и тази,която четете в момента, са онези които ни насаждат и то напълно съзнателно подобни суеверия. Жълта преса- място за астролози, нумеролози, конспиратори, гадатели, предсказатели... "и вся остальная сволочь"

Откажи
Марина
преди 4 месеца

Колко е точно и правилно изказването ви. Направо в целта! За съжаление, за тази Ванга пишат повечето лъжи, колкото истини. И даже в России очень често говорят о ней с участием болгар. И там полно всякого вранья!!

Откажи
Кака Ви
преди 4 месеца

Баба Ванга никога не е посочвала години.!!!Питаше:Какво стана със Сирия? ...и стана.Дръжте се за Русия,говори и за Владимир като победител! Ама четете книгите за нея! Все ще научите нещо.

Откажи
Случайно
преди 4 месеца

Някой помни ли какво е казала за Сирия. И някой знае ли за коя Сирия е пророкувала.

Откажи
Иванов
преди 4 месеца

Незнам колко е познала но си спомням ясно че предсказала че Аспаруховия мост ще падне в годините след 2000 и тогава като пътувах на точния ден когато това уж щеше да стане почти нямаше движение по него от страх

Откажи
Иван
преди 4 месеца

Пълни 1000% глупости..!!! Ванга никога не е правила такива тъпи,, предсказания,,..!!! Кво ви става бе,, набеден журналист чета,,!??? Да ви е мама та

Откажи
Защопъкне
преди 4 месеца

Ала бала Ница ... Нерде Ямбол, нерде Стамбол. Ванга не гледа като журналист. Винаги е предсказвала за човека. Така, че испанците се държат като испанци - безотговорно и весело...

Откажи
Скорпион
преди 3 месеца

А дано

Откажи
Belcho
преди 3 месеца

Как не ви е срам да вдигане мощите на леля Ванга. Безбожници. Засрамете се

Откажи