45 минути вадят Владо Пенев от US асансьор

45 минути вадят Владо Пенев от US асансьор | StandartNews.com

Владо Пенев заседна в асансьор до 40-ия етаж на най-високия небостъргач в щата Вашингтон в Америка и втория по големина на цялото Западно крайбрежие. Актьорът се прибра в понеделник от едномесечното си турне в Щатите и Канада със спектакъла "Дуети", в който си партнира със Силвия Лулчева.

Той сподели във Фейсбук за стресиращия инцидент в Сиатъл. Топактьорът се устремил към върха на 300-метровия "Колумбия център", за да се наслади на невероятната гледка, която се открива от покрива му. Влязъл в асансьора, който стига директно до 40-ия етаж. В суматохата и възбудата от предстоящото приключение Владо натиснал неподходящо копче и подемното съоръжение блокирало по пътя нагоре.

Цели 45 минути американските техници спасявали нашия актьор. Всъщност "Колумбия център" е най-високата точка, от която може да се разгледа максимална територия от Западното крайбрежие, пояснява Пенев, който е обиколил кажи-речи целия свят. Той и Силвия обраха овации още в Детройт, Денвър, Чикаго, Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Тампа, Атланта, Монреал и Торонто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай