22 години върху крилете на "Стандарт"

22 години върху крилете на "Стандарт" | StandartNews.com

Любимият на хиляди българи вестник без конкуренция по себераздаване

Скъпи читателю, разгледай внимателно снимката по-долу. Това сме ние, твоите журналисти, които всеки ден, цели 22 години, правят любимия ти вестник "Стандарт".

Ние се усмихваме, но истината е, че професията ни е една от най-тежките. Когато държиш вестника и пиеш сутрешното си кафе, ние вече сме по следите на нови събития, обикаляме села и градчета... За да бъдеш на следващия ден, драги ни читателю, най-информиран за всичко, което се случва у нас и по света. И колкото и нескромно да звучи - ние сме без конкуренция по себераздаване...

На 22 години човек е в разцвета на силите си. "Стандарт" също, дори нещо повече - всеки ден той лети към теб на крилете на младостта. Разбира се, в младостта често се допускат и грешки. Ще сбъркаме я някое име или дата, ще разменим някоя и друга снимка, но ти, скъпи читателю, винаги си великодушен. Защото знаеш, че вестник "Стандарт" се прави с много любов. А нима това не е най-важното. Нали? На такава дата е редно и да се похвалим с успехите. Но затова - в утрешния брой!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай