2016: Замириса на Трета световна война

Учението на Бялото братство ще обедини света, казва Ванга

2016: Замириса на Трета световна война | StandartNews.com

Ванга вижда Рим столица на Халифата, Кочовска предрича, че САЩ ще удари Русия

Арабинът 666 ще загине в Сирия и ще дочакаме мир, успокоява Дънов

Рим ще стане столица на Халифата през 2016 г. Миналата седмица това предсказание на Ванга изправи косите на половината човечество - от Сидни през Ню Йорк та до Лондон. Световните таблоиди откриха нова сензация - Балканският Нострадамус, благодарение на турски блогър. Че "Сирия ке падне" и светът ще пламне БГ медиите тръбят от 4 г., цитирайки Ванга. Какво още казва пророчицата за Третата световна война? И кои други родни медиуми виждат същия апокалиптичен сценарий? "Стандарт" събра най-интересните предсказания.

Светът е застинал в ужас. Третата световна война чука на вратата след парижките атентати от петък, 13-ти. Европа е в хаос от кризата с мигрантите. Франция е във война. Русия бомбардира, турците свалят самолетите й. САЩ играе лукава игра. Германия се тресе, Белгия лови ислямисти в среда на максимална тревога. Какво става?

Българската пророчица баба Ванга чертае зловещ сценарий за събитията около Третата световна война. "Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра". Ванга казва, че

2011 г. е преломна за човечеството

"Пролетта на Изток ще започне война, която до 5 г. ще разруши Европа", предрича Вангелия. Наближава краят на 2015 г., а тя от началото си бе белязана от терористични актове в Европа и света. Редакцията на в. "Шарли Ебдо" гръмна през януари. През останалите месеци се нагледахме на още и още кървави разстрели. 27 души загинаха на плаж в Тунис в края на юни - убити с автоматични оръжия от терористи. През август предполагаеми ислямисти убиха 13 души, включително и петима служители на Обединените нации, по време на заложническа криза в хотел в град Севаре, Мали. И стигаме до ноември и фаталния петък 13-ти, когато Париж загуби 129 души.

През 16-та година (2016 г.) - пуста и студена Европа

казва Ванга - какво значи това? Дали пророчицата ни казва, че войната ще обезлюди Стария континент Европа, или че ще ни изненада друго - не е ясно. "Сирия ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже, че няма" - и това е видение на Ванга. "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови", вижда още ясновидката от Рупите. Според пророчицата религиите ще изчезнат, а на тяхно място ще дойде учението на Бялото братство. "Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала!". Значили това, че скоро ще дойде "най-старото учение"? Светът сега е вперил очи в Сирия. Военната мощ на големите сили е насочена натам, за да унищожи тероризма. Може би, щом падне той, тогава ще настъпи моментът за учението на Бялото братство. За него Ванга казва, че "ще го напечатат в нови книги и по целия свят ще го четат.

То ще е Огнената Библия

Създателят на Бялото братство - Петър Дънов, също има визия за Третата световна война. Ето какво пише в книгата си "Живия хляб": "Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само 1/3 от човечеството. Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 г. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно и Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария

ще бъдат залети от повдигащите се води

и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора".

Вера Кочовска също предчувства трагедията в Близкия изток. Тя предрича, че от войни ще бъдат засегнати Саудитска Арабия, Иран и Сирия. Но и нещо по-стряскащо. Според нея САЩ ще нападне Русия през 2017 г. Жената рентген призовава да не се страхуваме от ядрена война, а от психотронна. Кочовска е категорична: "За проблемите на България не са виновни политиците, а тия отвъд океана".

Севрюкова: България ще остане встрани

По-голям оптимист сред БГ предсказателите е Слава Севрюкова. "Таман България ще тръгне на добре и светът ще тръгне на зле. Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!", казва Севрюкова пред доц. Иво Лозенски. "Ще стане по-рано, отколкото го очакваме! Предупреждавайте вашите близки да се прибират у дома до 2012-2015, защото и да искат да се приберат по-сетне, вече няма да може!", предвижда леля Слава.

В книга 2-ра от поредицата "Дневниците ни със Слава Севрюкова" доц. Лозенски пише, че Апокалипсис ще има през 146 000 г. Това значи, че ще трябва доста да почакаме, докато дойде краят на света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай