Понеделник,

200 топ готвачи хранят Холивуд на Оскарите

От: Агенция Стандарт -
288
200 топ готвачи хранят Холивуд на Оскарите
A
A
A

200 от най-добрите готвачи от цял свят усилено подготвят храната за тазгодишния бал на гуверньорите на Оскар 2022.

Шеф Волфганг Пък и неговата кетъринг компания си сътрудничат с кулинарния колектив Ghetto Gastro от Бронкс, за да създадат менюто за специалния повод. Това е огромна задача за готвачите и изисква седмици на внимателно планиране и подготовка, за да се нахранят 1500-те знаменитости, които ще присъстват.

"Очевидно е, че това е огромно начинание. В кухнята ни работят 200 души. В залата за вечерята ще са 600 души, а обслужваме 1500 души. Всичко се приготвя в последния момент. Нищо не е предварително приготвено. Затова ще бъде наистина добро", каза Пък, цитиран от "Дарикнюз".

Твърди се, че в менюто ще има нови и приготвени с въображение ястия, както и любими на гостите на "Оскарите", като сьомга и пикантни шишчета от риба тон.

Едно от най-забележителните хранителни изкушения, приготвени от екипа на Пък, са мини шоколадовите златни статуетки "Оскар", които се подаряват на гостите в кутии за вкъщи.

"Има ги и нашите шоколадови Оскари, които са от 70% шоколад, това е френски шоколад от Valrhona, шоколадът, наречен Guanaja", обяснява шефът на партито за "Оскар" Гари Лардуинат.

Церемонията по връчването на 94-ите награди "Оскар" ще се състои в понеделник, 28 март, между 02:00 и 05:00 ч. централноевропейско време.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com