$20 млн иска Джъстин Бийбър от обвинителките

Певецът имал документи, които безспорно доказват невинността му

$20 млн иска Джъстин Бийбър от обвинителките | StandartNews.com

Джъстин Бийбър пусна на съд двамата потребители от Туитър, които го обвиниха в сексуално посегателство. Певецът е подал иск, назоваващ профили в социалната мрежа, принадлежащи на Даниел и Кади, които твърдят, че са предишни жертви на Бийбър – от 2014-а и 2015-а. Изпълнителят заяви, че има документи, които безспорно доказват невинността му, пише TMZ.

Бийбър е убеден, че двойната атака е измама, целяща да опетни репутацията му и, че двата профила дори могат да принадлежат на един и същи човек. Един от акаунтите обаче беше деактивиран.

Певецът сега търси парично обезщетение на стойност 20 милиона долара – по 10 милиона от всеки потребител.

Даниел твърди, че е била насилена от Бийбър на 9 март 2014-а в хотела Four Seasons в Остин, Тексас, след фестивал. Певецът отвърна на обвинението с тезата, че на тази дата наистина е бил в града, но не отседнал в този хотел и не е наемал стая. Той допълва, че с тогавашната си половинка Селена Гомес се усамотили в имот под наем, където прекарали цялата вечер заедно. Джъстин подозира, че обвинението се гради на факта, че на 10 март той бил в хотела за обяд.

Кади твърди, че е била нападната от певеца на 5 май 2015-а в 2:30 часа местно време в хотел Langham, Ню Йорк. Джъстин казва, че тогава той бил в града, за да присъства на бляскавата Мет Гала, но след събитието се посветил на частно афтърпарти, на което стоял до 4 сутринта, след което си взел нещо за хапване от улична будка за хот-дог. Бийбър предполага, че Кади е просто вманиачена фенка, която го преследва, и не мисли, че някога се е запознавал с нея.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай