2 бона прибира Ани Цолова като лектор

Заплатата на бившата тв водеща е по-ниска, защото не е доцент или професор

2 бона прибира Ани Цолова като лектор | StandartNews.com

Бившата тв водеща Ани Цолова успя да се уреди като преподавател в Нов български университет, където през новата учебна година ще води курс ораторско майсторство.

"Благодарност за възможността да преподавам на първокурсниците в НБУ. Вълнувам се от предстоящата среща със студентите, които избраха да учат и тренират заедно с мен в курса "Ораторът в мен. Въздействащо говорене пред публика. Поведение пред камера". Започваме през октомври", написа Цолова в профила си в Инстагрма неотдавна и сподели снимка от двора на частния университет в София.

Проверка с размера на заплащането на преподавателите във ВУЗ-а установи че Цолова ще взима по 2000 лева за преподавателската си дейност. Заплатата е по-ниска в сравнение с тази на останалите колеги, защото Ани няма нито доцентска, нито професорска титла, които носят бонуси към месечното възнаграждение. Парите обаче били добре дошли за журналистката, която се издържа единствено с курсове по публична реч и заснемане на рекламни клипове за различни фирми и производители, които не осигуряват редовни доходи. Така Цолова щяла да прибира всеки месец сигурни две хилядарки, с които да покрива всичките си битови разходи. На 18 октомври се навършват точно две години откакто водещата на „Здравей България“ вече не е на екран, припомня „Ретро“. Ани избягва да коментира колегите си и редовно споделя пред приятелите си във Фейсбук, които настояват отново да я видят на екран, че телевизията за нея вече затворена страница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай