Къванч Татлъту не харесал от раз Иво Аръков

Актьорът бил помощник готвач във варненска пицария

Къванч Татлъту не харесал от раз Иво Аръков | StandartNews.com

2, 40 лева на час е първият хонорар на Иво Аръков. Тогава той е само на 16 – току-що е завършил готварски курсове и е започнал работа във варненска пицария. „Много исках да бъда самостоятелен“, разказа по Би Ти Ви актьорът, който стартира екранната си кариера в тв сериалите, а в театъра още като студент получи благословията на световния драматург Едуард Олби, докато се изявяваше в неговата пиеса "Козата или коя е Силвия". 

Кулинарията и до днес е голямата стихия на Аръков, който разкри, че няма жена, която е останала недоволна от уменията му край печката. И дори загатна, че има нова дама в живота му, но не изпадна в подробности – освен че последно й е приготвил сьомга със зеленчуци и нахут. Другата страст на Аръков са собствените му мускули и „плочки“. За да ги извае, в продължение на две години не е близвал нито торти, нито спагети, и е тренирал всеки ден. Започнал акцията, след като за филма „Секс академия - мъже“ ударил 110 килограма. Благодарение на специалния режим – не повече от 2400 калории на ден, сега е 78 килограма.

Успял да впечатли дори Къванч Татлъту, на когото партнира в няколко епизода в турския сериал „Ирония на съдбата“. „На първата ни среща ме изгледа малко отгоре. А аз се появих като едно светло момче – усмихнато, с бомбе, с бяло сако. Вероятно си помисли, че няма да се справя като жесток руски мафиот, каквато беше ролята ми във филма. После се сприятелихме, но не сме се чували от Коледа, когато се поздравихме за празниците“, сподели още Аръков.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай