16 годишна ученичка се самоуби със скок от 12-ия етаж

16 годишна ученичка се самоуби със скок от 12-ия етаж | StandartNews.com

Бургас. 16-годишна ученичка загина, след като скочи от 12-ия етаж на блока си. Кървавият инцидент стана в бургаския квартал "Славейков" в петък.

Починалата Мелица Василева е деветокласничка в СОУ "Константин Преславски". Нейни съученици разказаха, че тя е имала добри оценки и е била кротко дете. Никой не знае Мелица да е имала проблеми. Учителите й потвърдиха, че тя не е била проблемно дете. Новината за внезапната й смърт хвърли в ужас учителите и съучениците й.

Момичето е живеело в бл. 17 заедно с родителите си. Последните два дни от седмицата тя е остъствала от училище. "Мелица не дойде на училище в четвъртък и петък. Някой каза в клас, че е болна, но нищо повече не разбрахме. Решихме, че е просто настинка", разказаха деветокласниците.

След разигралата се трагедия обаче се заговори, че зад самоубийството на момичето стои несподелена любов. Наскоро тя се разделила с гаджето си и рухнала психически. Твърде вероятно е крехката й психика да не е издържала и това да е причина за самоубийството й.

По случая се води разследване. Криминалисти са разпитали приятелите на Мелица. Проверени са всички възможни версии, включително и за насилствена смърт. Доказателствата сочат, че ученичката е сложила сама край на живота си, съобщиха запознати с разследването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай