12-те големи грешки на мъжкия стил

12-те големи грешки на мъжкия стил | StandartNews.com

Либидото, макар и най-мощната човешка енергия, според Фройд, би могло да бъде утрепано по много бърз начин. Долуизброените дрехи и стил неминуемо ще отнемат еротичния заряд от всеки мъж и биха отблъснали и най-агресивната сексуално дама. В случай че нещо ви куца в интимния живот, проверете дали пък не ползвате активно някои от нещата, които описваме тук. Случайно пък ако в инвентара ви попадат 4-5 от тях, може да сте сигурни: не ви чака нищо хубаво на любовния фронт. Крайно време е да вземете мерки!

1. Кок

Мъжкият кок е една от най-безумните идеи, която, веднъж влязла в употреба, със сигурност ще ви спести много сексуални преживявания. Проблемът не е в дългата коса - каквато жените все пак харесват - а точно в прическата, която се избрали.
Този тренд завладя мъжките фризури с гръм и трясък през 2014 година, като беше лансирана от неустоимия актьор и певец Джаред Лето. Само дето самият Лето е толкова красив, че на него му отива дори безумният кок. Мнозина се подлъгаха да изпробват стила му, без да обърнат внимание на това, че ефектът не е в глупашката прическа, а в пронизващите сини очи, каквито само Лето притежава. Затова пуснете свободно дългата коса, изберете всяка друга възможност, но никога не я връзвайте по този начин.

2. Риза с къс ръкав

Ако имате повече от три такива в гардероба и не се пипвали жена месеци наред, да знаете, че между двете има нещо общо. Ризата с къс ръкав просто превръща всеки мъж в загубеняк, а пък ако вече е такъв, съвсем го подчертава. Тази дреха стеснява раменете, вади напред шкембето, снижава самочувствието и прогонва мацките. Нито е официална, нито е ежедневна, не става за вкъщи, нито пък за навън. С началото на лятото започва да се облича масово - но дори да не ви е грижа за външния вид, поне тази дреха може да си спестите. Впрочем, тя има двойник сред панталоните - това са гащите, които над колената.

3. Бели чорапи с маратонки

Затова трябва да има специални контрольори, които да налагат глоби. Не може да ходиш по "Витошка" и да приличаш на тенисист, забравил да се преоблече след играта на корта. По принцип, маратонките действително са най-удобните обувки, но трудно ще намерите жена, която да им се радва особено. Ако добавите обаче белия чорап, нещата започват да изглеждат радикално абсурдни.

4. Потник

По принцип трябва да се избягва във всичките му варианти! Комунистическият на мрежички, "онзи, който топли", провисналия баскетболен и този с изрязан гръб: трудно можем да преценим коя от разновидностите му е най-отблъскваща. "Потник" е както една от най-грозно звучащите български думи, така и една от най-безумните дрехи. И не, не слушай майка ти, която ти казва, че ако не си го сложиш, ще настинеш. В случай пък, че имаш големи мускули, знай, че напомпаното тяло винаги изглежда по-добре в тениска, въпреки, че тя показва по-малко. Бъди спокоен - жените имат въображение.

5. Татуиран на макс

Една или две татуировки, на точното място и ако са добре направени, обикновено се харесват на дамите. Най-сигурният начин обаче да лимитирате какъвто и да било достъп до мацките, е да се нашарите от главата до ушите. Да, знаем, че "всяка от тях говори нещо за моята персоналност", но пробвайте да обясните какъв човек сте чрез сладкодумие, усмивка, кавалерство, вместо да разчитате на рогатия дявол, който е изпъкнал на гърба ви. Същото важи и за пиърсинга - добре е само с мярка.

6. Впити и ниски дънки

Ако има дума, обратна на афродизиак, то тя трябва да обозначава именно този избор за дресинг. Те обикновено стоят добре на манекените, но вас превръщат в хомосексуалист. Нещата стават съвсем зле, когато заради ниската талия, над дънките изпъкнат и боксерките - тогава мазалото е пълно. Изобщо, избягвайте всякакви дрехи, които правят така, че женският поглед дълго и пространно да обхожда краката ви. И ако обичате не ни казвайте, че с тях "задникът ви се очертава по-добре". Вярно е, че жените ценят мъжкото дупе, но не и когато то е в женска дреха!

7. Панталони с дъно

Другата крайност. Носят се и от мъже и жени - с еднакъв лош ефект. Дори потурите едно време са по-привлекателни, защото все пак от тях струи някаква симпатична архаична харизма. През 2016-та обаче да ходиш по улиците с подобно недоразумение е огромен фал. Няма мацка, която да се изкефи искрено на подобно нещо, а ако се разхождате с гаджето си така, знайте, че тя през цялото време скришом се надява да не срещне приятелки.

8. Анцугът

Само когато ходите да бягате за здраве. Иначе няма ситуация, в която анцугът да стои добре. Изобщо не ни интересува това, че "бил удобен". Анцугът е убиец на страстта, инквизитор на еротиката, ужас за всеки сексуален живот. Най-бързият начин да изхабите една дори обещаваща връзка е постоянно да се мъкнете вкъщи с него. Някои пък съвсем прекаляват и го слагат дори, когато излизат на разходка. Изхвърли анцуг, спаси жена!

9. Пръстени

Че всякакви огърлици и синджирчета са противопоказни, е ясно. Но пък мъж с пръстени е вече най-крайната фаза. Женският поглед много често се движи върху мъжката ръка - обект на немалко еротични фантазии - и точно там дамата не иска да вижда нещо, което да й напомня за собствения й пол. Не ни интересува колко пари сте дали, от какъв метал е, че мама ви го е купила или си го пазите от бала - всеки пръстен, освен ако не е годежен, трябва да бъде премахнат от мъжкия инвентар.

10. Биташки малки чантички

Бяха хит някъде в началото на новия Милениум, покрай цялата тази лудост с метросексуалните типажи. Само че още тогава носенето на малки мъжки (спорно дали са такива) чантички, които се продават на битака, трябваше да бъде инкриминирана. Това че си събирате с удобство вътре нещата, не ни интересува - та вие ще чуете същата аргументация от жена ви по отношение на дамската й чанта. Положението става най-критично, когато прокарате чантичката през гърдите и там, от където презрамката е минавала, после остане дълга лепкава потна линия.

11. Нелъснати обувки

Прекрасен елитен костюм и замърсени нелъснати обувки - такъв дисонанс е най-"любим" на жените. Ако мислите, че погледът на дамите внимателно не стига да обувките, грешите. Ако ще се носите официално, знайте, че добре поддържания чепик е абсолютно задължителен. Колкото и пари да сте изсипали за сако, риза и панталони, нищо няма значение, в случай, че сте забравили да сложите боята.

12. Ризи с много копчета

Вижте, вие може да си мислите, че сте много авангарден, но по отношение на ризата, единственото, което жените търпят, е абсолютната класика. Това, че имате ципче на джобчето и 12 копчета на яката може да провали флирта ви на секундата. Ризата винаги трябва да бъде минималистична и консервативна. Да издава прилежност и чистота, а не оригиналност. Запазете експериментите за друг тип дреха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай