10 чудеса посрещат на летище София

10 чудеса посрещат на летище София | StandartNews.com

София. Десет от чудесата, с които българите се гордеят най-много, ще бъдат наредени във фотоизложба на летище София. Гигантски изображения на Белоградчишките скали, храм-паметника "Св. Александър Невски", Рилския манастир, Боянската църква, Рилските езера, Цари мали град, Мелник, Несебър, Банско, Панагюрското златно съкровище, ще посрещат гостите на българска земя. Амбициозният проект се осъществява съвместно от Министерството на икономиката и енергетиката и вестник "Стандарт". И с любезното домакинство на "Летище София" ЕАД.

Така милионите чужденци, които кацат на аеропорта, ще видят неповторимите изображения на 10-те забележителности, които си струва да бъдат разгледани. Гостите от всички континенти ще се запознаят с част от красотите по нашите земи, които оставят без дъх нашенци и гости на страната.

Топфотографите на "Стандарт" са уловили в обектива си чудесата, които още ни карат да вярваме в най-голямото чудо - България. Паната няма как да останат незабелязани, тъй като размерът им е 2х1 метра. Освен това всяко изображение има кратко описание на български и английски език. Откриването на изложбата ще е на 5 септември. Съвпадението със старта на предизборната кампания е случайно, но е добър повод да си спомним още веднъж, че най-важният вот е за родината, коментират поканени на откриването гости.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай