Животът на Род Стюарт става кино

Най-малкият син на култовия музикант иска да го изиграе като дете в бъдещата лента

Животът на Род Стюарт става кино | StandartNews.com

Екстравагантният живот на Род Стюърт ще бъде екранизиран, предадоха от DailyMail. Проектът е разработван под зоркия поглед на култовия музикант и неговия мениджър – Арнолд Стайфел, който вече е започнал да преговаря със сценаристи.

„Род е адски развълнуван. Екипът му ще подготви всичко – от кастинга до намиране на разпространител. Акцията вече е в действие. Той винаги е имал страшни мацки до себе си и само любовният му живот може да бъде превърнат в тричасова епична драма. Има предостатъчно истории за разказване. Той оцеля в свят, който обича на унищожава и днес е по-популярен от когато и да било. В Холивуд държат на щастливия край и Род със сигурност може да им го предложи“, споделя анонимен източник.

Култовият певец се жени три пъти – за Алана Стюарт, Рейчъл Хънтър и Пени Ланкастър, която му е съпруга и до днес. Излизал е с едно от момичетата на Бонд – Брит Екланд, и с моделката Кели Ембърг.

Наскоро Стюарт изрази желанието си да заснеме биографичен филм, мотивиран от успехите на лентите за неговите колеги – „Бохемска рапсодия“ и „Рокетмен“. По време на интервю за BBC разкри, че дори е избрал актьора, който да го изиграе – Рис Ифанс от „Нотинг хил“, „Невероятният Спайдър-Мен“, „Хари Потър и Даровете на Смъртта: Първа част“ и други.

„Рис би бил чудесен избор, само трябва да му оправим прическата“, сподели Стюарт.

Той добави, че 14-годишният му син пък е предложил да се превъплъти в прочутия си баща на младини.

„Алистър иска да ме изиграе като дете, тъй като с него адски си приличаме. Ще бъда поласкан, ако това се случи“, продължи музикантът.

„Филмът за Фреди Меркюри беше страхотен – истински рокендрол. Би било трудно да се направи по-добър, но с удоволствие бих се опитал“, коментира Род.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай