Петък,

Животът на Денис Топал виси на косъм в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
989
Животът на Денис Топал виси на косъм в "Братя"
A
A
A

Денис е на косъм от смъртта в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Заловен от безскрупулния мафиот Анатолий Кириленко, Топал се сблъсква с яростта му. Украинецът е бесен, защото подозира, че Денис го е предал и излъгал, въпреки тяхното дългогодишно приятелство. Има ли начин да излезе от зловещия капан и каква ще е съдбата му?

Давидова и Акарди са сигурни, че ако не открият Топал до броени часове, може да се окаже фатално късно. Затова всеки от тях, по свой начин, опитва да стигне до него. Докато трескаво търси информация по случая, Елена се натъква на ужасяваща улика, която може да я отведе една стъпка по-близо до местонахождението на нейния любим. За да може да му помогне, обаче, й е необходима помощ. Има ли кой да я подкрепи или ще се наложи да действа сама?

Изненадващото завръщане на Лора в България предизвиква пълен обрат. Трагични събития от миналото отведоха семейство Топал в САЩ, но бягството от мъчителните спомени и желанието да започнат на чисто, се оказаха недостатъчни. Лора не успя да се пребори с чувството за вина и усещането, че двамата като двойка не заслужават да бъдат щастливи, защото любовта им е причинила много трагедии. Нейното мистериозно изчезване остави отворени редица въпроси – ще намерят ли те своите отговори, каква е причината за пристигането на Лора в София и как то ще преобърне плановете на останалите герои?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди