Понеделник,

Жив ли е Сандо в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
207
Жив ли е Сандо в "Братя"
A
A
A

Разкритото предателство на Сандо води след себе си шокиращи последици. Топал не може да повярва, че брат му го е лъгал и шпионирал толкова време, снасяйки информация за всяка негова стъпка директно в полицията. Разтърсен от бруталната измяна, той не приема доводите от страна на Акарди, че е бил притиснат от ГДБОП да го направи. Денис ненавижда предателството от дъното на душата си и е убеден, че изменниците заслужават само смърт. Съкрушената Гери вижда накъде отиват нещата и се опитва отчаяно да помогне на любимия си, поемайки огромен риск. Стигнала пред вратата на склада, където го държат заключен, тя чува изстрел отвътре и изпада в истински ужас. Влюбеното момиче предусеща, че Денис е застрелял нейния приятел и не може да понесе тази изключително болезнена мисъл, която я смазва. Вярна ли е интуицията й, какво точно се е случило между двамата братя зад стените на складовото помещение – жив или мъртъв е Сандо?

Въпреки, че Йосифов официално е отстранен от разследването на Топал, инспекторът сякаш не може да се откаже от своята лична кауза по залавянето на врага. Неговите колеги напълно го разбират, знаейки колко му е важен случаят и си позволяват да нарушат правилника, като го информират за всеки детайл от по-нататъшната им работа. Внезапното изчезване на Акарди буди съмнения в целия отдел.  Неуспявайки да се свърже с него по никакъв начин, Калин причаква приятелката му Гери, за да научи нещо повече за информатора. Ще издаде ли покрусеното момиче пред полицая какво се е случило със Сандо и дали ще сподели за дочутия изстрел в склада?

Поли продължава битката срещу абстиненцията, затворена вкъщи и строго надзиравана денем от съседката, а вечер от баща си. Нейното състояние сякаш се подобрява – тя показва желание за живот и иска да убеди околните, че може да й се има доверие. На Симеон също вече му е разрешено да я посещава през деня и той се възползва да прекара малко време с нея. Опитва да й даде сили, но вътрешно е все така отчаян и разкъсан от собствената си вина за състоянието на Поли. Симо желае да вярва от цялото си сърце в подобрението й, но отваря очите си на четири, защото е наясно, че никой не се е отървал лесно от наркотичната зависимост. Какво е истинското състояние на момичето и има ли надежда за скорошно възстановяване?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com