Жана: Сбъднах мечта, няма какво да ме спре

Жана: Сбъднах мечта, няма какво да ме спре | StandartNews.com

София. „Не съм си помисляла, че ще стигна толкова далеч. Започнах X Factor доста плахо. Сега съм най-щастливият човек", заяви в „Събуди се" Жана Бергендорф, победител на снощния финал на успешния музикален формат по Нова ТВ.

Вижте подробности около финала снощи - ТУК!

„За мен това е една сбъдната мечта", каза още Жана, чиято радост е била двойна, тъй като преди няколко дни от Дания, където живее със семейството си, е дошъл и 3-годишният й син. "Той изгледа целия концерт. Не съм сигурна, че осъзнава точно какво се случва, но пък много се радва", сподели любимката на зрителите. Жана разказа, че малкият Леон почти не говори български, само датски, но го е записала на български народни танци. "Смятам, че това е добре за всяко едно дете, да се докосне до българското, традиционалното, нашето си", допълни младата майка.

След победата Жана, която има зад гърба си опита от изявите в клубовете в Южна Корея и участия на музикалната сцена в Дания, продължава кариерата си с договор с „Вирджиния рекърдс", който ще й даде възможност да покори и България.

СНИМКИ - от финала!

„Искам да покажа на България нещо ново, да вкарам в песните нещо различно, различни стилове", сподели Жана, която не очаква популярността й да бъде "one hit wonder" (бел. ред. чудо за един хит) и казва уверено: „Няма какво да ме спре, музиката е неизменна част от мен".

За менторите в шоуто огненият талант сподели: "Те са страхотни професионалисти, попих от начина им на работа, от дисциплината. Боря се да съм такава".

Сигурно ще има и нови съвместни изяви с Любо, намекна Жана Бергендорф. Двамата направиха страхотен дует на сцената на X Factor.

На 27 години от гр. София, Жана е музикант по душа. Специфичният й глас и характерен стил бяха малка част от нещата, които впечатлиха журито и зрителите. Занимава се с музика от 6-годишна. Участвала е в X Factor в Дания и в продължение на 6 години е била певица в Южна Корея. Именно там се запознава със съпруга си, от когото има 3-годишен син. 

 




Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай