Вторник,

Юлиан Вергов обеща шок в "Отдел Издирване"

От: Агенция Стандарт -
1100
Юлиан Вергов обеща шок в "Отдел Издирване"
A
A
A

"Отдел Издирване" определено успя да спечели сърцата на зрителите и да ги накара да си зададат много въпроси. Часове преди финала Юлиан Вергов и компания предупредиха феновете да се готвят за нещо зашеметяващо.

След дълга подготовка по сценария и три месеца снимки екипът е доволен от крайния резултат. „Равносметката е, че се получи много интересен сюжет и красив визуално сериал“, каза сценаристът Александър Чобанов в ефира на Нова.

„В последния епизод ще се случи нещо, което зрителите не могат да предположат, че може да се случи с Камен Петков и с отдела. Всички мислят, че това е финала на сериала с разкриването на самоличността на Петър като портиера, предстои им да видят нещо страшно изненадващо“, споделя актьорът Юлиан Вергов.

„Беше ми много интересно да изиграя Ралица Петкова. Това е много сложен образ, защото е белязана с много тежка житейска драма. Другото е професионалното предизвикателство пред нея – да се издигне до старши комисар в системата на МВР и до заместник директор на СДВР в общи линии е доста трудно за една жена. Тя има много силен характер. Епизодът довечера е доста заплетен, показва събитията три месеца след тези, излъчени миналият петък. Ще има доста флашбеци. Финалът ще бъде отворен“, разкрива Ана Пападопулу.

„Валери е по олд скуул, работи по други правила. Всички в отдела си паснахме много добре. Сериалът влиза в една ниша, която още не е запълнена и експлоатирана много у нас. По-специално този жанр и тази тема, погледната под този ъгъл“, допълва Христо Петков.

„В световен мащаб криминалните сериали са номер 1. Надяваме се, че българската публика ще следи и нашите продукции“, категорична е Ана Пападопулу.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com