Войната на розите

Войната на розите | StandartNews.com

Сексапилният Баръш Калъч партнира на две красавици в поредната сапунка на съседите

Любовни страсти, вечни житейски дилеми и драматични обрати предстоят отново по Диема фемили. От 14-и март в 22:30 часа по семейния канал ще се завърти един от най-харесваните и успешни сериали на турската телевизия "KanalD" - "Войната на розите".

Разказът е за две много различни момичета. Гюлфем, изпълнявана Джанан Ергюдер, се е родила в много богато семейство и в детството си е живяла в разкош. Дъщерята на прислугата Гюлру, в чиито образ влиза Дамла Сьонмез, е на нейната възраст. Като малки са общували и са били приятелки. Бащата на Гюлру много обича дъщеря си и желае тя бъде щастлива и успешна, но не може да й даде нищо, освен безграничната си любов. Големият въпрос е носят ли парите щастие.

"Войната на розите" тръгва в Турция на 8 юли 2014 г. и веднага постига изключително висок рейтинг. В останалите роли са Баръш Кълъч, Ийт Киразджъ, Серджан Бадур, Атила Шендил, Берк Яйгън, Зейнеп Кьосе, Фейза Чивелек...
Един от най-обичаните актьори и, разбира се, нашумял секс символ в Турция партнира на двете главни дами. Баръш Калъч си налага окончателно като звезда в тоталния хит "Огледален свят", може би най-харесваният сериал на съседите, излъчван в България. През 2013-а играе и в четвъртия сезон на хита "Сезони на любовта". В момента се снима във втория сезон на "Войната на розите", като преди близо година взе участие във филма с Гизем Карадж "Обичам те, скъпи!". За детството си актьорът разказва, че е бил много будно дете и звездата на цялото училище.

"Бях президент на класа и капитан на футболния ни отбор. Сега, когато отново се срещам с приятелите си от детството, се радвам, че ме разпознават и че не са ме забравили. Имам само добри спомени!". Начален тласък в кариерата му дала реклама на чипс през 1999 година.

За героя си във "Войната на розите" разказва: "Моят герой Йомер е пластичен хирург, завършил образованието си в Америка, където и работи. В Истанбул го връща смъртта на негов много близък човек. Но този край ще бъде началото на нещо наистина голямо.". Калъч споделя, че изобщо не се е двоумил дали да приеме предложението за участие в драматичната поредица. Необходими са му само 30 минути, колкото да прегледа сценария и да каже "Да!". В потвърждение на зрителското мнение турският артист се определя като много сексапилен: "Но аз разбирам сексапила по различен от общоприетия начин. За мен той не се изразява във физическата красота, а в енергията, която излъчва мъжът. Моята е наистина сексапилна."

Дамла Сьонмез акцентира най-вече на любовната история в сюжета. Естествено, има и елементи на отмъщение и семеен конфликт, каквито присъстват и при почти всички други сериали, но тук не са чак толкова застъпени. За работата си с останалите актьори красавицата споделя, че е като сбъдната мечта. Гледала Джанан Аргюдер в многото й театрални постановки и се възхищавала на професионализма й. В миналото Дамла взима уроци по цигулка и пиано. "Музиката, за разлика от актьорството, изисква доста повече усилия и дисциплина, за да се получи всичко на ниво. Тогава бях все още твърде млада, буйна и нетърпелива и може би именно това ме отказа", спомня си Сьонмез. И допълва: "Все още обаче у нас имам пиано, на което понякога свиря мелодийка, останала в мозъка ми от онези времена.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай