Война или прошка между баща и син в "Братя"

Драго най-сетне научава истината, която толкова дълги години търси

Война или прошка между баща и син в "Братя" | StandartNews.com

Драго най-сетне научава истината, която толкова дълги години търси – кой е биологичният му баща. Той е шокиран от разкритата тайна и в началото дори не може да асимилира, че е син на Филип Карамитев – най-големия му враг, когото е искал да ликвидира. Как ще реагира Драго, какви ще бъдат действията на двамата след големия обрат и дали ще има нова, още по-ожесточена война? Или баща и син ще успеят да си простят, сключвайки примирие – предстои да стане ясно в следващите епизоди на криминалната драма тази седмица по Нова.

Важната новина променя цялата ситуация и поставя в огромен риск още един човек – Сандо. Той се озовава в по-трудно положение заради умишленото прикриване на толкова сериозна информация. Каква е причината за постъпката му, в каква схема играе по-малкият син на Карамитев и ще има ли милост Драго към него?

В ГДБОП продължават разследването на линейките от частната медицинска помощ. По случая им помогна и дядо Блажо, вербуван от мафията да се прави на фалшив пациент и да помага за доставянето на синтетична дрога. След внезапното изчезване на стареца, следователите са много притеснени, докато не получават допълнителни сведения, които ги озадачават още повече. Какво се е случило с дядото и на кое неочаквано място ще ги отведе сигналът от монтираното GPS устройство, останало в една от линейките?

Ива се чувства все по-неловко, защото подозренията на Калин към изминалите няколко месеца, в които двамата са били разделени, не стихват. Той се опитва да притъпи неприятното си усещане и измъчващата го ревност, но трудно се владее, затова на Ива постоянно й се налага да крие факти от краткото си съвместно съжителство с колегата му Димитър. Решена да остави лъжите в миналото, тя се среща с Черкезов, за да го помоли за съдействие при разкриване на истината пред съпруга й. Какво мисли той по въпроса и ще си признаят ли всичко пред Калин?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай