Внучката на Тодор Колев се изповяда за Ламбо

Най-голямата грешка в живота ми, призна Теодора

Внучката на Тодор Колев се изповяда за Ламбо | StandartNews.com

Най-голямата грешка в живота ми беше, че напуснах класа на проф. Стефан Данаилов, но това ме направи по-силна личност, човека, в който се превърнах.

Това каза внучката на Тодор Колев - талантливата Теодора Кулева-Гууд, която направи първото кабаре бурлеска не само в България, но и на целия Балкански полуостров.

„Не знаех, че съм единствената студентка, която го напуска. Когато направих това, направо размазах себе си. Има една приказка: „Кой каквото си направи сам, никои друг не може да му направи“. Напуснах класа, който ме обичаше, за да отида в класа на проф. Ивайло Христов, който не ме приемаше. Беше ми изключително трудно, плачех постоянно и понесох своите последствия? Продължавам да ги нося и години след това”, призна Теди.

Теодора Кулева е приета в НАТФИЗ в класа на Мастера. Тя бе една от любимите му ученички, но реши да го напусна, след като заради болестта си Ламбо започнал много да отсъства.

"Сама свалих себе си от пиедестал, на който ме бяха поставили в класа. Много хубави неща направихме със състудентите ми при Мастера. Мислех, че където и да отида, все ще е така, бях много малка и преместването в другия клас ми показа, че никой не ми е длъжен да ме харесва и обича. Смачках самочувствието си до степен, в която трябваше отново да се изградя, за да оцелея. Беше много трудно. Отделно, че хората спряха да ми говорят, а в класа на проф. Христов ми се подиграваха по детски, тийнейджърски. Много труден период беше за мен", признава със сълзи на очи Теди.

Актрисата в момента вече е простила всичко, което е изживяла в този период, и продължава напред. "Може би нямаше да напусна професора, но Стефан Данаилов тогава се разболя, а аз имах нужда от неговите съвети, от неговото напътстване, а него го нямаше наистина за дълъг период от време. Сигурна съм, че той не ми се разсърди, дори ме разбра", казва внучката на Тодор Колев.

На вметването, че Стефан Данаилов смятал Теодора Кулева, че не е достатъчно „нахална”, за да устои на всичко в неговия клас, тя обясни: „Винаги ми се е искало да съм по-нахална в бизнеса защото там е мястоо където подобен тип хора преуспяват. Да съм по-самостоятелна, досадна дори егоистична, за да получа своето. Но пък, когато не натрапващ се, животът поднася други хора които уважават това поведение и нещата се нагласяват казва Теди. Само преди три месеца внучката на Тодор Колев намери свое собствено място, в което играе кабаре и бурлеска и е много щастлива, пише столичен всекидневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай