Владо Михайлов: Драго в "Братя" чака втори шанс

Актьорът разкри, че в следващия сезон ще има много изненади и нови лица

Владо Михайлов: Драго в "Братя" чака втори шанс | StandartNews.com

Актьорът Владимир Михайлов гостува в "Събуди се", за да подвигне завесата към вълнуващото продължение на криминалната поредица "Братя". „Във втори сезон посоката е много интересна, но малко по-мистериозна. Цялата история прилича на пъзел, който трябва да се подреди от зрителите. Мисля, че ще им бъде интересно, защото така или иначе си задаваха много въпроси по време на първи сезон.“, коментира Михайлов, който играе "лошото момче". 

„Всеки заслужава втори шанс, защото човек има способността да преосмисля постъпките си и да тръгне по различен път. Това се е случвало с много хора в историята. Интересно е за моя герой Денис/Драго - той като един много фокусиран в мисията си човек, е склонен на всякакви неща. Стига до абсолютни крайности, но сега ще бъде интересно да видим, когато е на дъното и сринат, загубил любимите си хора и забъркал тази огромна каша, как ще му се отрази това. Ще може ли да изплува и да получи своя втори шанс? Чувствам го много близък, въпреки че стига до крайности, до които аз не бих стигнал. Разбирам го, обичам го и го оправдавам. От известно време мисля от негово име, но аз не съм имал в живота си конфликти като неговите. Той все пак е убиец. Обичам да се разбирам по мирния начин с хората.“

Владимир Михайлов сподели още, че някои от героите в "Братя" ще поемат в "малко по-различни посоки", а ще има и нови лица. Вторият сезон започва на 23 февруари по Нова телевизия.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай