Веско Маринов остана без екип

Музикантът готви коледни концерти в редица градове

Веско Маринов остана без екип | StandartNews.com

Веселин Маринов е едно от най-популярните лица на българската музика. Изпълнителят беше гост на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

Последният концерт на Веселин Маринов беше през лятото, когато мерките срещу COVID бяха малко поотпуснати за концерти навън. Музикантът направи поредното си лятно турне, но само с 50% публика.

Водещата Петя Дикова напомни на Васелин Маринов, че по неговите думи, ако дори за един месец спре да пее, няма да може да плаща на екипа си. А сега повече от година и половина концертите и събиранията на много хора са ограничени.

„Не искам да се самоизтъквам или да се оплаквам“, каза музикантът. „Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее.“

Веселин Маринов е прекарал 5 години в Германия и там се е научил да реинвестира всичко, което изкара, в себе си – нова техника, качествен екип, костюми, транспорт. И сега се надява, че ще може да събере екипа си, когато нещата отшумят.

Изпълнителят призна, че почитателите му рядко се интересуват колко му струват концертите. Те редовно му пишат, за да го питат защо не прави концерти и защо не идва в техния град.

„Аз мога да дойда, но няма как да има приходи“, обясни той. „В момента с 50% е невъзможно за начина по който са свикнали да ме виждат моите почитатели.“

Положителното е, че сега на музиканта му предстоят традиционните коледни концерти. Концерти ще има в Разлог, Горни Дъбник, Плевен, Бяла и Полски Тръмбеш – родният град на изпълнителя. Догодина ще има и концерти в София.

Въпреки трудностите в професионално отношение, Веселин Маринов е щастлив от живота си в личен план. Той смята, че личният му живот е съвършен.

„На първо място моята дъщеря, която намери най-хубавия зет, когото мога да имам и от тяхната любов дойдоха моите внуци.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай