Великолепната четворка разказва приказки в Sofia Live Club

Музиката на Ethno Venture е смесица от съвременна електроника, Nu Jazz, български и балкански мелодии, източни бийтове и перкусии. Всичко това, поднесено с финес, вкус и намигване 

Великолепната четворка разказва приказки в Sofia Live Club | StandartNews.com

Запазете си събота вечер /13 ноември/, за да слушате приказки. Ще ги разказва Великолепната четворка - Мартин Денев, Стоян Роянов Я-Я, Васил Вутев и Младен Димитров - Mr.Moon, в Sofia Live Club. 

ETHNO VENTURE е най-новият проект на българския музикант, кийбордист, продуцент, композитор и диджей Мартин Денев. Това е нещо като реюнион с някои от музикантите, които той е срещнал по различно време на различни места. Със Стоян Роянов Я-Я (кларинет, саксофон) те се срещат в Америка; с Васил Вутев (барабани) са заедно в Холандия и с Младен Димитров – Mr.Moon, (ударни, допълнителни кийборди) се знаят от родния си град Пловдив. 

Музиката на Ethno Venture е смесица от съвременна електроника, Nu Jazz, български и балкански мелодии и интонации и източни бийтове и перкусии. Всичко това, поднесено с финес, вкус и намигване. 

Албумът "Приказки" е направен с подкрепата на Национален фонд Култура и издаден през април 2021 г. от австралийския лейбъл Issamin Records. Парчетата от албума разказват истории за магии, легенди и невидими светове, или както вестник "Стандарт" описва албума - "Тази музика е като шоколад с люти чушки!".

ВРАТИ: 20.00

НАЧАЛО: 21.00

БИЛЕТИ в EVENTIM 15 лв.На място: 20 лева.

Линк за билети ето тук:https://www.eventim.bg/…/martin-denev…/performance.html

Най-близкият пункт за бързи антигенни тестове на цена от 10 лв. е в Билетен център на НДК. Работното време е всеки ден (вкл. събота и неделя) от 16:00 до 19:30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай