Въргала се бори с демони

Въргала се бори с демони | StandartNews.com

Не сме разведени или разделени, признава съпругата му Силвия

Силвия, съпругата на Влади Въргала, откровено смята, че много глупости са се изписали, откакто той е влязъл във "ВИП брадър". "Не съм го изгонила от вкъщи, нито пък сме разведени, нито пък сме се скарали за пари или за някакви материални неща", казва тя през БЛИЦ.

Когато правел филма си "Шменти капели", Влади действително заложил абсолютно всичко, но Силвия се е съгласила това да се случи. "А когато човек си залага имуществото за някаква кауза, трябва да вярва - и аз съм вярвала в неговата мечта и съм го подкрепила. Както е било и за всичко, което е правил. Просто животът променя хората", споделя Силвия.

Тя разказва още, че когато снимал филма и едноименния сериал, Влади бил дал обет пред Бог да не пие. Но и двата пъти го нарушил.

"Актьорите са винаги в някакви такива обкръжения и самата атмосфера около тях предразполага към пиене. И може би от един момент вече му беше трудно да удържа нещата. Много отдавна го има този проблем, може би от целия ни съвместен живот. Това е неговата голяма битка! И е нещото, което всъщност разрушава всичко в живота му. Аз винаги съм била до него в борбата му с това - и когато се е лекувал, и когато е имал нужда от подкрепа. Но ако човек спре да се бори, то демоните му го натискат и вземат превес", до болка откровено признава Силвия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай