Въргала искал да стане дипломат

Въргала искал да стане дипломат | StandartNews.com

Къщата утре отваря врати за поредното издание на звездното шоу

Победителят във "ВИП брадър" пази телефона на жената, предложила му подслон

След сълзи и изповеди, след напрежение и стискане на палци най-сетне двумесечният "ВИП брадър" завърши и Влади Въргала стана големият победител. Актьорът режисьор, който оголи душата си пред камерите в Къщата и разказа за отчаяната си битка с алкохола и депресиите, спечели симпатиите на хиляди българи. Очаквано и предизвестено за тези, които редовно следяха риалитито - и изненада за малка част от публиката. Данчето Христова, която беше най-голямата звезда от шоу индустрията, остана на второ място.

Малко преди финала Влади не успя да скрие емоцията си и с насълзени очи призна, че сърцето му принадлежи на съпругата му Силвия, на сина Виктор и дъщерята Александра. Поп звездата пък се пошегува, че са я представили като Майка Тереза, а всъщност тя била една жена, която просто искала "да продължава да пее".

"Не, ти си голямата звезда на България. Живата икона. Благодарим ти!", заяви Ники Кънчев след като Христова и Кали изпълниха много лична за достолепната прима песен. "Във "ВИП брадър" не мислех дали ще спечеля, а какъв е смисълът на това да си в Къщата. Все се молех Господ да ми даде толкова, колкото мога да понеса. И наистина Бог ми помогна да се случи. Емоционалният катаклизъм вътре е пълна олигофрения. Няма как да го обясня ", разказа в "На кафе" Въргала броени часове след финала. По думите му в Къщата се преодоляват дребни битови теми и вълнения в името на нещо, което повече си заслужава. "Правим планове за себе си и близките си, но само един има планове за абсолютно всички - и ние сме част от тях", коментира победата си той. "Това задължава, защото не просто те е срещнал някой човек на улицата и ти е казал, че те харесва, а хората са пускали sms-и за теб", смята Въргала.

Влади призна, че на финала дори не е искал да напусне Къщата, обяснявайки този факт с принципа на Стокхолмския синдром, при който жертвата се привързва към похитителя си. "Там вече бях вкъщи и се бяхме опознали", заяви той. Трудно е да се обясни какво е изпитанието на тези, които не са били вътре. "Един от най-емоционалните моменти бе влизането на близките ни в Къщата", добави той. Когато Камелия Тодорова пушела, тя винаги оставяла фаса си за него. "Обичам тази жена и се познаваме далеч преди да влезем във "ВИП брадър". Да допуша цигарата й бе суперудоволствие", изпадна в откровение актьорът.

Отвън сред публиката преди вечер бяха Силвия, съпругата на Влади, и двете им деца. Те се прегръщаха дълго и прочувствено. Тепърва обаче семейството ще има да решава сериозни проблеми. Дали Влади и Силвия ще останат заедно, дали ще успеят да решат финансовите си затруднения, засега не се коментира. Въргала е от жертвите на КТБ. Той ипотекира апартамента си и взе много заеми, за да направи филма и сериала "Шменти капели".

По време на риалитито непозната жена се обади и предложи на Влади да живее в жилището на дъщеря й. "Пазя телефона й в джоба си. Ще й благодаря. Гласът й звучеше като на човек с болка. Колко голям трябва да си, за да направиш този жест", каза още победителят.

На финала съквартирантите направиха дуети. Изпълнението на Влади и Камелия Тодорова предизвика не само бурни аплодисменти, но и сълзи в очите на дъщерята на актьора. В кратка емоционална реч той сподели, че е обикновен човек, който е минал през своите грешки и падения. "Не мога да спра да се страхувам, но няма да спра да мечтая. Важно е човек да гледа напред", заяви Влади.

Класната на Влади Въргала до 8-и клас поднесе поредната изненада при излизането му. Учителката по музика е написала писмо до Нова телевизия, в което казва: "Влади, обичам те! Винаги може да разчиташ на мен". Когато пък видя и снимката от класа си, приложена към посланието, той възкликна: "Ето ме, с куфарчето. Ходих с куфарче на училище, защото се стягах за кариерата на дипломат".

Утре Къщата отваря врати за новото издание на "ВИП брадър ол старс". Там най-вероятно ще се настанят Тодор Славков, Катето Евро, Бони, Люси Иларионов, Боби Турбото, Ники Китаеца, Петя Буюклиева, Пламена, Калина Паскалева от "Островът на изкушенията" и Анджелика от фемили сезона на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай