Вълк от Уолстрийт влиза в "Биг брадър"

Вълк от Уолстрийт влиза в "Биг брадър" | StandartNews.com

Двама от съквартирантите с шестцифрени доходи

Любопитен сезон с големи образи обещават продуцентите за новия сезон на "Биг брадър". Най-младият участник е на 18 години, а най-възрастният е дама на 48 години. 13 от 14-те участници са активно работещи към момента на влизането си в Къщата, един е безработен.

Професиите им са повече от интересни. Двама от тях са с годишни доходи в шестцифрени суми. Сред съквартирантите има фризьор, фитнес инструктор, барман миксолог, който да приготвя питиетата, брокер от Уолстрийт, адвокатка, учителка, която да разяснява трудните задачи, и танцьорка.

За първи път от 7 години в къщата на "Биг Брадър" ще се настанят 14 обикновени мъже и жени, решени на всичко, за да покажат какво означава да си 100% натурален. Каква е наградата на този етап не казват.

От екипа твърдят, че понятието толерантност е намерило място в кастинга: сред участниците има последователи на православната църква, източни религии, както и атеисти, хора с различна сексуална ориентация и представители на различни етноси.

Екстравагантни, добре изглеждащи, интелигентни, провокативни, амбициозни, готови за победа, дръзки и лишени от свян, с добро самочувствие и запомнящи се характери - това са общите черти на новите брадъри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай