Ура за Мария! Хейтърите долу!

Теди Духовникова, Драго Симеонов и още хора от шоуто подкрепят младата актриса

Ура за Мария! Хейтърите долу! | StandartNews.com

Номинацията на Мария Бакалова за "Златен глобус" беше посрещната с "ура", но и с традиционните за народа ни критики и хейтове. Утвърдени актьори скочиха веднага в защита на младата си колежка, която постигна феноменален успех с ролята си в "Борат 2" на Саша Барън Коен.  Ето какво написа Теодора Духовникова.  

"О, не. Започнаха някакви ужасни откровения в бг фейса, кой бил първи насърчил Мария Бакалова, кой я бил окуражил, кой я бил всъщност препоръчал, кой я бил всъщност лично запознал с Юлиан Костов и после.... Недейте, наистина. Успехът на Мария Бакалова е успех на Мария Бакалова. На нейния талант и на нейната карма. Няма нужда от това. И друго си мисля - всички, които бяха потресени от липсата на “високо качество” у Борат 2... Ами да. Може и така да е, но киното винаги е било и ще бъде някаква лична емоция, в която основната роля все пак има зрителя. 

То за него всъщност е измислено киното. (Нищо че някои от кинодейците у нас упорито твърдят, особено напоследък, че зрителите нямат значение). Та когато публиката се развълнува и те вземе на ръце (а също и моментът, съдбата, политическата адженда дори, няма значение) и когато тази публика е навсякъде по света и когато и критиците усетят, че ролята ти вълнува и е в точното време на точното място - тогава с много талант и много късмет се ражда това, което днес празнуваме! Go, go, Мария Бакалова! Голямо си вдъхновение! Благодаря за емоцията".

Известният водещ Драгомир Симеонов написа в социалните мрежи: "Истината е, че Мария Бакалова нямаше да постигне това без всички нас! Не забравяйте, че успехът й е преди всичко общ и с гордост го споделете!" и добави в характерния му шеговит стил "Аз съм лайквал снимки на басейни и без тя да е там. Дотолкова съм отдаден да я подкрепям в кариерата й!" 

"Вчера цял ден чета разни коментари за номинацията на Мария Бакалова. От това, че е страхотна актриса до това, че никаква актриса не е. И от това как заслужава "Златен глобус" до това как изобщо не трябва да припари до какъвто и да е глобус. Направи ми впечатление в колко много коментари нейният успех се обяснява с късмет: все едно е изтъркала някакво билетче от някаква лотария. Естествено, в живота на всеки от нас има фактора "късмет". "Борат 2" не е висок филм. "Борат 2" е смешен филм, засягащ големи теми с огромна ирония и e направен в точния момент от правилните хора. Аз наистина не знам от каква позиция киното и някои от неговите дейци оценяват номинацията на Мария Бакалова", сподели мнение и продуцентът Мартин Димитров. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай