Цеца избира новия "Глас на Сърбия"

Цеца избира новия "Глас на Сърбия" | StandartNews.com

Цеца Величкович е шеф на журито в новото музикално риалити "Гласът на Сърбия", което при съседите върви всеки четвъртък и събота. За поредното си предизвикателство балканската мегазвезда споделя: "Ще дадем шанс на всички кандидати да постигнат максималното. Ще бъда строга, а не снизходителна." Цеца започва своята кариера по подобен начин и може да се постави на мястото на изгряващите таланти.

"Нашата роля е да им дадем професионални насоки и да ги накараме да повярват в своите възможности, а не да ги откажем да пеят", добавя още дамата. Освен кралицата, сред оценяващите е и Мирослав Илич, а водещ е актьорът Милан Калинич.
Примата на балканските ритми ще гостува в България на 7 ноември. Тя пристига с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra. Началото в столичната зала "Арена Армеец" е в 20 часа. Билетите са в мрежата на TicketPro и Eventim, а от вчера вече и на касите на EasyPay. Цената им между 20 и 55 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай