Неделя,

Трима гости всеки ден се боксират при Мишо Дюзев по Нова

От: Агенция Стандарт -
238
Трима гости всеки ден се боксират при Мишо Дюзев по Нова
A
A
A

Михаил Дюзев е в предпремиерна треска преди старта на „Пресечна точка“ – публицистичното предаване на Нова телевизия, което тръгва в понеделник, 19 октомври. „Чувствам се развълнуван и леко напрегнат. Каня зрителите да ме гледат след новините в 16 часа. Вече има много въпроси, защото „Пресечна точка“ е активна в социалните мрежи“, споделя Дюзев. „Всеки ден пет пъти в седмицата - три актуални теми с трима гости, които ще разсъждават върху най-важното от седмицата“, разкрива Дюзев.

Пилотният брой винаги е най-важният и е важно да се грабне аудиторията. Затова първите трима седмични гости в „Пресечна точка“ ще бъдат тв водещият Ники Кънчев, бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков и психологът психотерапевт Лилия Стефанова, популярна с работата си с момчетата от „Локомотив Пловдив“.

„Въпреки размяната на удари, боксът е много джентълменски спорт. Той е по-скоро борба на тактика и на надлъгване в главата. Ударът е само продължение на това, което минава през мозъка“, разсъждава Михаил Дюзев, който е запален фен на този спорт.

„В „Пресечна точка“ се надявам се да парирам крошетата между гостите и коментаторите. Но идеята е в рамките на този час да срещаме хора с различни гледни точки и мнения и да потърсим пресечната точка на техните разбирания за това какво и как би трябвало да се случва“, категоричен е Дюзев.

„Със сигурност първата тема във всяко предаване, която ще бъде подлагана на дебати, ще бъде актуалната политическа тема от деня, втората ще бъде социална, свързана с всичко, което касае нас, нашия живот и този на нашите близки. Третата тема сме запазили за кино, за шоубизнес и всякакви интересни неща, които ни заобикалят“, допълва той.  И въпреки че „Пресечна точка“ ще промени малко дневния му режим, той ще продължава да буди хората по радио Дарик сутрин. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com