Трима гости всеки ден се боксират при Мишо Дюзев по Нова

Горещите дебати в "Пресечна точка" започват след новините в 16

Трима гости всеки ден се боксират при Мишо Дюзев по Нова | StandartNews.com

Михаил Дюзев е в предпремиерна треска преди старта на „Пресечна точка“ – публицистичното предаване на Нова телевизия, което тръгва в понеделник, 19 октомври. „Чувствам се развълнуван и леко напрегнат. Каня зрителите да ме гледат след новините в 16 часа. Вече има много въпроси, защото „Пресечна точка“ е активна в социалните мрежи“, споделя Дюзев. „Всеки ден пет пъти в седмицата - три актуални теми с трима гости, които ще разсъждават върху най-важното от седмицата“, разкрива Дюзев.

Пилотният брой винаги е най-важният и е важно да се грабне аудиторията. Затова първите трима седмични гости в „Пресечна точка“ ще бъдат тв водещият Ники Кънчев, бившият министър на здравеопазването д-р Мирослав Ненков и психологът психотерапевт Лилия Стефанова, популярна с работата си с момчетата от „Локомотив Пловдив“.

„Въпреки размяната на удари, боксът е много джентълменски спорт. Той е по-скоро борба на тактика и на надлъгване в главата. Ударът е само продължение на това, което минава през мозъка“, разсъждава Михаил Дюзев, който е запален фен на този спорт.

„В „Пресечна точка“ се надявам се да парирам крошетата между гостите и коментаторите. Но идеята е в рамките на този час да срещаме хора с различни гледни точки и мнения и да потърсим пресечната точка на техните разбирания за това какво и как би трябвало да се случва“, категоричен е Дюзев.

„Със сигурност първата тема във всяко предаване, която ще бъде подлагана на дебати, ще бъде актуалната политическа тема от деня, втората ще бъде социална, свързана с всичко, което касае нас, нашия живот и този на нашите близки. Третата тема сме запазили за кино, за шоубизнес и всякакви интересни неща, които ни заобикалят“, допълва той.  И въпреки че „Пресечна точка“ ще промени малко дневния му режим, той ще продължава да буди хората по радио Дарик сутрин. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай