Тошко подлуди Еврото

Тошко подлуди Еврото | StandartNews.com

Тодор Славков прекали с питиетата и предизвика грандиозен скандал в "Биг брадър ол старс". Малък Тошко се върна към стария навик да разголва душата си при запой. Стана ясно, че в момент на опиянение от живота той пожелал да покаже мъжкото си достойнство пред всички. Това обаче докарало до истерия Катето Евро.

На всичко отгоре Славков младши беше спасен с 51 на сто от зрителския вот преди вечер. Така че Еврото окончателно побесня и дори намекна, че иска да си ходи.

Боби Турбото бе вторият след Бони, напуснал Къщата. "Много е напрегнато, мани, мани. Скандали, скандали... Проблемът е, че Тошко малко прекали с тези неща", коментира Борислав Захариев пред Ники Кънчев. "Ако бях влязъл в Къщата с очилата и престилката, ако бях в ролята на идиота, може би щях да остана и дори да имам възможността да стигна до края. Но съм убеден - в "БИГ брадър" успява истинският кретен", заяви Боби при Гала. Той обаче допълни, че в този проект има нещо ценно - разкрива хората такива, каквито са. Тъй като у зрителите на Нова остана впечатление, че Турбото сваля Калина, той напълно разсея съмненията: "Нищо не съм изпитал към нея. Грам! В момента нямам жена до себе си, но дори и това не би ме накарало да помисля за връзка с Калина."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай