Тони Димитрова: Рядко давам втори шанс

Върховно безочие би било да се оплаквам или да хленча за пари, заяви певицата

Тони Димитрова: Рядко давам втори шанс | StandartNews.com

"22 години не съм спирала да работя - би било безумие, ако за три месеца социална изолация не мога да се оправя с парите. Никога не бих започнала да искам подкрепа или да хленча - ще звучи като върховно безочие. Има толкова много хора, които наистина се нуждаят от помощ", сподели Тони Димитрова при Георги Любенов по БНТ. 

Прочутата певица още веднъж разкри, че гледа философски, както на живота, така и на професията.

"Сцената едно ти дава, друго ти взима. Имало е моменти, в които съм се питала дали съм на правилния път. Срещам и много обич, срещам и негативизъм. Аз не съм човекът за някои, те пък не са мойте хора - но понякога го казват по много грозен начин. Не можеш да накараш някого да те хареса. Далеч съм идеята да правя акробатики за целта, но и не лежа на тази  кълка - харесват ме и край. Не се отричам от каквото и да било в кариерата си. Тогава, в началото, публиката дълго време не знаеше кой изпълнява "Ах, морето", коментира бургаската звезда.

За нея е особено фатално, че кючекът се превърна в част от националната култура.

"Чупката под кръста не може да бъде водеща. Има и гадни текстове, които са срам за българския език - известни млади колеги си правят дъвка от него", възмущава се аргументирано Тони Димитрова.

Тя е категорична - времето и хората ще решат какво да остане от днешната поп музика и въобще от изкуството. Тя се въздържа да използва думата "мафия" за определени кръгове в арт съсловието, но не крие, че е била жертва на предателства - и в личния си живот, и в професията.

"Рядко давам втори шанс. Счупи ли се нещо веднъж, връщане няма. Броя грешките и край", не се колебае Тони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай