Томас: Забравих си името

Томас: Забравих си името | StandartNews.com

Победителят от "България търси талант" мечтае да учи в Милано

Томас Томов се върна в Дупница веднага след като спечели шоуто "България търси талант". Как точно обаче е стигнал до родния си град, не помни добре - заради силните емоции от големия финал. "На сцената си забравих и името", призна сутринта след победата юнакът. Докато роднините му вдигат чаши за наздравици в хола, той следи какви са реакциите на публиката в интернет.

"В началото не обръщах внимание на лошите коментари за мен в мрежата. Но като продължавах в шоуто, започнах да се ядосвам. Не очаквах, че ще прочета подобни неща", сподели още той.

Томас спечели 60 хиляди лева, връчени му от главния изпълнителен директор на bTV Павел Станчев. Момчето е сигурно, че ще ги вложи в образованието си. Той мечтае да учи оперно пеене в Милано. "Само за два месеца той се промени тотално. Разви и гласа си, което е невъзможно за толкова кратко време. Вече си и вярва", похвали го Есил Дюран от журито. След шоуто тя е имала сериозен разговор с малката Борислава, която зае второто място и трудно преживяла загубата. "Не вярвах, че съм толкова емоционална. Още първия път като го видях, и му казах, че го обичам. Но така е, когато се срещнеш с големия талант", допълни още Есил за Томас.

"Голямото предимство на това шоу е, че публиката се самовъзпитава, докато гласува. Другото важно беше, че българите избираха истории, не просто хора. Тримата финалисти бяха с разтърсващи драми. Томас е от Дупница - последното място, където може да очакваш, че ще се пее опера. Потресаващи сюжети на успеха", коментира и Любен Дилов-син. Той и Асен Блатечки ще помогнат на другия финалист, Бейхадин Симеонов, да се подготви за кандидатстване в НАТФИЗ.
С тричасово грандиозно шоу преди вечер приключи третият сезон на предаването на bTV, който беше гледан от близо милион зрители. Финалистите аплодираха Виктор Божинов и половинката му Параскева Джукелова, Дидо от Д2, Краси Радков, Веселин Калановски, Богдана Петрова, Кристина Арабаджиева. Преди шоуто обаче екипът и финалистите претърпяха почти шоков удар. Часове преди живото предаване токът в залата спря заради проливните дъждове. Точно в този момент Косара Цонева е репетирала на трапеца. Наложило се да я свалят с помощта на кран. На репетицията друг претендент за титлата - Бехайдин Симеонов, едва се задържал на сцената, но член от екипа предотвратил нещастие с бързата си реакция. Десетките желаещи да присъстват на финала, някои от които сдобили се с фалшиви покани, също провокирали проблеми.

За втора поредна година в рамките на шоуто бе връчена и купата на "Уеб талант на България". Победителите този сезон са момчетата от Electra Crew.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай