Тина Търнър: Нямах добър живот

Хубавото, което ми се е случило, не е достатъчно, за да балансира лошото, признава певицата

Тина Търнър: Нямах добър живот | StandartNews.com

Много лична изповед за изпълнената си с домашно насилие връзка с Айк Търнър прави легендарната Тина Търнър в документалния филм за живота й, продуциран от "Sky".

Бракът й с него продължава 14 години, през които Търнър е бита, унижавана, насилвана, прави опит за самоубийство. Успява да избяга от Айк през 1976, разводът им бе финализиран 2 години по-късно. И единственото нещо, което Тина поиска от съдията, бе да запази фамилията си. Остави всичко друго на Айк. Тръгна си без никакви пари, но убедена, че след това, което е преживяла, вече би могла да постигне и да се справи с всичко.

Впоследствие звездата й изгрява много по-ярко на музикалната сцена, а спокоен пристан намира в лицето на втория си съпруг Ервин Бах, с когото сключват брак през 2013 година и са заедно и до днес, пише "Ева".

"Нямах добър живот" казва 81-годишната Тина Търнър в документалния филм сега, правейки равносметка на пътя, който е изминала.

"Хубавото, което ми се е случило, не е достатъчно, за да балансира лошото. Имах изпълнен с насилие живот и няма как да преинача този факт. Това е реалността, това е истината. Някои хора ми дават за пример славата, концертите ми, обожанието на феновете, музиката... Да, много съм горда с всичко това. Наистина. Но когато спреш да се гордееш? Как си вземаш последно сбогом с публиката и музиката", казва още Тина Търнър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай