Понеделник,

Тежък обрат на финала на "Братя"

От: Агенция Стандарт -
3647
Тежък обрат на финала на "Братя"
A
A
A

Какво предстои да се случи във финалните два епизода на „Братя“? Ще успее ли Денис Топал да измъкне любимата си Лора?

„Алекс Иванов е новото ни попълнение в този сезон и играе ролята на доведения брат на Денис. Той самият откри и баща си в трети сезон, а действието се отличи с много екшън и динамика, която заразява аудиторията. Усетили сме, че хората харесват тези неща и искаме да им го предлагаме все повече и повече. Там някъде е заровен ключа към успеха. Дай Боже да продължава така. Аз съм доволен, че ние като компания в последните няколко години имаме само хитови заглавия в нашето портфолио. И затова вярвам, че „Братя“ няма да спре живота си сега“, сподели пред Нова продуцентът на криминалната драма Краси Ванков.

„Не можем да издадем какво ще се случи, но това, което трябва да очакват зрителите, е много тежък обрат. Няма да изневерим на целия сезон и на всичко, което се е случвало досега“, категоричен бе той.

Героинята на Йоанна Темелкова – Лора в трети сезон преживя голям катарзис и осъзна коя е истинската ѝ любов.

„Моята героиня преживя много неща през този сезон. Беше изключително предизвикателство и за мен, и за целия екип да преминем през това“, сподели актрисата.

„Лично аз се чувствах много добре в своята роля“, разкри Алекс Иванов. „Винаги са ме привличали мракът и противоречивите персонажи. За мен беше изключително удоволствие да се запозная със Сандо и да представя образа му пред зрителите. Той изпитва към Денис уважение и братска любов. Това предателство, което извърши, не беше предателство в чистата му форма. Той знаеше, че каквото и да се случи, Денис ще съумее да преодолее препятствията и че в крайна сметка ще му прости. Но, както знаем, невинаги плановете на Сандо се осъществяват“, допълни той.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com