Светът срещу „50 нюанса сиво“

Светът срещу „50 нюанса сиво“ | StandartNews.com

След представянето на „50 нюанса сиво" множество световни медии изригнаха с негативни коментари по повод филма и главния герой. Най-гледаната премиера у нас беше на 13.02.15г. и счупи рекордите по продажби.

Ето и някои от най-забавните отрицателни мнения:

Christian Science Monitor:
„Дорнан притежава харизмата на холограма."

The Guardian:
„Дакота Джонсън играе девственицата Анастейша Стийл, изпратена да интервюира милиардера с лице на хобит Крисчън Грей (Джейми Дорнан), която накрая се озовава примамена в неговата тъмница на любовта."

Slate:
„Дорнан има едно от тези лица, заради които си мислите, че не сте физиономист. Всеки път, когато се появи на екрана трябва да премигнете и да помислите дали е той или не. Няма нужда да казваме, че това не предвещава нищо добро за присъствието му в спалнята."

The Globe and Mail:
"Като главен анти-герой Дорнан е схванат и непривлекателен колкото нелепо красив и полу-облечен мъж може да бъде."

Arizona Republic:
„Дорнан играе Крисчън като „празен". „Загадъчен" мъж с дебел портфейл, бездушен апартамент, излъскан хеликоптер и малко по-голяма от обичайното колекция садо-мазо играчки. Като за всички тези пари и странности, не виждам нищо интересно в него."

Seattle Times:
За всички онези, които са останали „чисти" от този „феномен" -„50 нюанса сиво" , базиран върху изключително тъпия еротичен бестселър – става въпрос за току-що дипломирана студентка и 27-годишен сиатълски милиардер, който е нещо като младия Колин Фърт на транквиланти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай