Страсти и ревност в петъчните "Връзки"

Страсти и ревност в петъчните "Връзки" | StandartNews.com

Какво е общото между "G-точката" и бизнеса на Ясмина и защо Александър Панов смята, че по този начин тя се излага. Това ще разберат зрителите на bTV от шестия епизод на „Връзки", който ще се излъчи този петък.

Героинята на Анета Сотирова ще открие новата си страст, заради която ще зареже алкохола. Васил Бинев („Отчаяни съпруги", „Бягство от затвора" и „Изгубени") ще влезе в кожата на богат клиент, нуждаещ се от услугите на семеен терапевт, за да разбере коя всъщност е дамата, чиято роля е поверена на актрисата Илияна Коджабашева, разкриват от кухнята на сериала.

Какво става, ако при танго стъпиш на криво и имаш ли два варианта за изход от неприятната ситиация? Това е друг въпрос, на който зрителите ще си отговорят, гледайки епизода от 21, 30 довечера.

На какво са способни съпругите в своето отчаяние. Например - да прибегнат до услугите на асновидец, от който да разберат дали съпругът им кръшка. Това ще разбере Мика, която има съмнения за брака и мъжа си. Героят на Михаил Билалов, от своя страна, ще постави съпругата си в дилема, принуждавайки я да избира между семейната хармония и приемането на голяма бизнес поръчка, разкриват още от bTV.

Какво превръща женския глас в „бебешко олио", вървят ли шоу бизнеса и любовта ръка за ръка, , може ли една комета да влияе на живота ни, са другите въпроси, на които ще намерите отговор в петък.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай