Понеделник,

Стела Ганчева разкри тайни от "Братя"

От: Агенция Стандарт -
223
Стела Ганчева разкри тайни от "Братя"
A
A
A

На 23 февруари в 22:30 часа криминалната драма „Братя” се завръща в ефира на Нова със своя втори сезон. Стела Ганчева, която зрителите опознаха и обикнаха в образа на Мая Донкова, повдигна завесата около своята героиня и предстоящите епизоди часове преди началото на сериала.

"Втори сезон на „Братя” ще съдържа както очакваните драматични и криминални сюжети, така и голяма доза мистерия – всичко, което ще се случи с героите ще бъде като пъзел, който зрителите ще трябва сами да подредят, докато гледат. Много ще е интересно", разкри актрисата пред Гала.

Прошката, изкуплението и вторият шанс ще са на дневен ред за героите. Много от персонажите се оказаха на дъното на финала на първи сезон и предстои да стане ясно дали ще успеят да изплуват.

За своята героиня актрисата казва, че за Мая предстои промяна.

"Тоталното разбиване на живота и семейството й ще накара Мая да започне да се справя сама. За мен самата, очаквайки сценария за началото на втория сезон, беше изключително любопитно какво са решили сценаристите. Мисля, че много интересно са завързали моята сюжетна линия", казва с усмивка Стела.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com