Петък,

Стефан Мавродиев:Радвам се, че изхвърлих водката

От: Агенция Стандарт -
924
Стефан Мавродиев:Радвам се, че изхвърлих водката
A
A
A

"Дадох си дума вече да създавам среда, в която хората да виреят добре. Част от близките ми и приятелите си отидоха, сега се опитвам да създам други. Надявам се пак да се влюбя, досега съм се влюбвал много пъти. Лошото е, че много актьори не успяват навреме да спрат с алкохола. Аз се радвам, че изхвърлих водката. Сега пия по 1-2 малки бири".

Това каза актьорът Стефан Мавродиев в ефира на Нова.

"Всички са маскари е принизяване на мащаба, всички са джуджета - пъплят. И днес ще се извъртят така нещата, че накрая ще победят лошите сили. Само при големи трудности хората могат да се обединят и то за кратко. Повечето хора се нагласяват, така е било винаги. Сега Слави Трифонов постъпва като самодържец. Това е губене на време и енергия. Следващите ще бъдат пак тези - по-добре зло, отколкото по-зло. Дългата еволюция е в основата на разни недоразумения", сподели той.

По повод християнския празник Великден актьорът каза, че всеки от нас е Господ и се надява някога и той да го открие.

"Бях стъпил на платното с единия крак, колите летяха - един човек ме хвана и ме дръпна. Това се случи след напускането ми на пловдивския театър. Изолацията, в която бях поставен, ме доведе до там", сподели още Мавродиев.

78-годишният актьор ще получи на 24 май "Аскеер" за цялостен принос.

„Големият ад на един човек е властването над другия. Любовта е възможност за изразяване на същността и мечтите. Човек е на този свят заради мечтите се, не заради друго”, казва Мавродиев. „Съгласието не значи да приемаш глупости. То е задължително по основните опори на живота”, добавя той.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички