Сталоун показа първи кадри от "Непобедимите" 4

Екипът отново ще снима част от екшъна у нас

Сталоун показа първи кадри от "Непобедимите" 4 | StandartNews.com

Дългоочакваният филм "Непобедимите 4" е напът да върне любителите на експлозиите и филмовите екшън ветерани в киносалоните. Снимките на продукцията са вече в ход във Великобритания, а само седмица след като щракна клапата онлайн се появи и първа снимка от сета.

Звездата от "Механикът" се заиграва със спекулациите, че именно на него Слай ще предаде щафетата за култовия франчайз. Актьорите позират в традиционните си униформи от "Непобедимите", а зад тях зрителите виждат и една от колите, които най-вероятно ще бъдат разбити в новия филм.

"Прекарвам си страхотно с моя чудесен приятел Джейсън на сета на новите "Непобедимите", написа и Сталоун. 75-годишният ас показа и как със Стейтъм се забавляват извън сета - с китара в ръка.

За първи път Слай няма да бъде нито режисьор, нито сценарист или продуцент на филм от поредицата на "Непобедимите". Според слуховете заглавието ще е спин-оф на неговия франчайз, като ще се фокусира върху героя на Стейтъм вместо върху Барни Рос. Като потвърждение на това служи и фактът, че екранният Лий Кристмас ще замести Сталоун като продуцент.

След като приключат работата на терен във Великобритания, Стейтъм и компания ще дойдат и в България, а след това ще отпътуват и към Солун, пише "Монитор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай