Сърменов: Лолова трябваше да закрие "Кабарето"

Шефът на Сатирата навил голямата актриса за финалния монолог в "Кукер кабаре"

Сърменов: Лолова трябваше да закрие "Кабарето" | StandartNews.com

Татяна Лолова е трябвало да закрие така дълго подготвяното тазгодишно издание на легендарното "Кукер кабаре". Това разкри шефът на Сатирата Калин Сърменов. 

"На финала на представлението има прочувствен монолог за България. Бях навил Танчето тя да го поеме. Докато обсъждахме участието й, често ходех у тях. В един момент й казах: "Танче, съгласявай се, защото ще стана сто кила заради теб". Тя всеки път слагаше страхотни трапези и се опитваше да ме налива с бира, въпреки че хич не си падам по това питие. Но тя беше убедена, че ми харесва и ми купуваше всевъзможни бири", разказа Сърменов, който влиза за първи път в Сатирата преди 35 години. Сега следващият доайен на Сатирата - Славчо Пеев, ще излее патриотичните думи за край на предстоящото "Кукер кабаре". 

Сърменов обаче сподели и още нещо - той е бил убеден, че Лолова и този път ще се размине със смъртта. "Преди две седмици говорих с нея по телефона, тя ми каза, че е зле, но след това мои приятели от "Пирогов" ме зарадваха, че положението е овладяно. Явно, че сривът в организма й в един момент е станал необратим".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай