Петък,

Спекулации и борба за власт в „Св. Анастасия“

От: Агенция Стандарт -
Спекулации и борба за власт в „Св. Анастасия“
A
A
A

Две поколения лекари ще се сблъскат в „Св. Анастасия“ в предстоящите епизоди на хитовия медицински сериал. Доктор Тасев ще се изправи срещу доцент Захариев и професор Цонев, търсейки обяснение за нашествието на медии на територията на болницата. Ситуацията няма да бъде решена еднозначно, а задкулисните игри ще продължат с нови ходове. Кои лекари ще останат от едната страна на невидимата линия на закон и морал в болницата, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Неочаквана среща между професор Цонев и Фотев ще ги превърне в жертва и спасител на фона на критични обстоятелства. Двамата отново ще се озоват в спешното отделение, за да начертаят нови правила на играта. Случката няма да остане незабелязана от лекарския екип, който ще спекулира с различни версии.

Рожден ден на сестра Райкова ще даде повод за усмивки и добро настроение на лекарите. Кая ще реши да покани и доктор Хаджихристев, който ще се превърне в забавна тема за женската част от екипа. Коментари на интимни подробности от личния му живот ще го извадят от зоната на комфорт и ще провокират съмнения относно лоялното поведение на сестра Райкова.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички