Спекулации и борба за власт в „Св. Анастасия“

Доктор Тасев ще се изправи срещу доцент Захариев и професор Цонев

Спекулации и борба за власт в „Св. Анастасия“ | StandartNews.com

Две поколения лекари ще се сблъскат в „Св. Анастасия“ в предстоящите епизоди на хитовия медицински сериал. Доктор Тасев ще се изправи срещу доцент Захариев и професор Цонев, търсейки обяснение за нашествието на медии на територията на болницата. Ситуацията няма да бъде решена еднозначно, а задкулисните игри ще продължат с нови ходове. Кои лекари ще останат от едната страна на невидимата линия на закон и морал в болницата, зрителите ще научат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“.

Неочаквана среща между професор Цонев и Фотев ще ги превърне в жертва и спасител на фона на критични обстоятелства. Двамата отново ще се озоват в спешното отделение, за да начертаят нови правила на играта. Случката няма да остане незабелязана от лекарския екип, който ще спекулира с различни версии.

Рожден ден на сестра Райкова ще даде повод за усмивки и добро настроение на лекарите. Кая ще реши да покани и доктор Хаджихристев, който ще се превърне в забавна тема за женската част от екипа. Коментари на интимни подробности от личния му живот ще го извадят от зоната на комфорт и ще провокират съмнения относно лоялното поведение на сестра Райкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай