Четвъртък,

Снежа с разтърсваща изповед в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Снежа с разтърсваща изповед в "Братя"
A
A
A

Борис все още не може да осмисли шокиращото разкритие от ДНК-експертизата. Анализът ясно показва, че двамата с Драго са само роднини или пък полубратя. Буря от емоции връхлита Борис, чийто основен коз за самоличността на Драгомир Донков вече става нестабилен при евентуално съдебно дело. Но още по-страшно за него е разбулването на голямата семейна тайна, за която никога не е подозирал. Той има нужда от отговори на тежки въпроси, а единственият човек, който може да му ги даде, е майка му. Каква е истината за братята и дали разстроената Снежа е готова да разкаже всичко?

Империята на Денис Топал осезаемо се клати, но причините остават необясними за най-близките му сътрудници. Той е притиснат до стената от неизвестността, в която го поставя неговият покровител Фьодор Опланчик. Пристигналият от Украина шеф се държи все по-тайнствено и обърква Денис, който не успява да прозре истинските му намерения. Топал е изпълнен с тъмни предчувствия, които се оказват реална заплаха. Какъв ултиматум ще постави Фьодор и как ще реагира Денис на изненадващия обрат?

Ива вече не издържа на мъченията, на които я подлага съпруг ѝ Калин. Измаменият следовател става все по-жесток в отношението към прегрешилата жена и сякаш иска да я накара да си плати за всеки ден лъжа. Търпението на Ива стига своите граници и тя предлага на мъжа си направо да я предаде, вместо да я измъчва по този начин. Каква ще бъде реакцията на Калин, готов ли е да я предаде, или има собствен план за отмъщение?

Тагове: Братя Епизоди

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички