Снежа е откарана в болница по спешност в "Братя"

Каква е причината и как ще се отрази това на отношенията между двамата братя?

Снежа е откарана в болница по спешност в "Братя" | StandartNews.com

Драго отново привиква брат си на среща относно корупционната сделка с апетитната обществената поръчка за нов тренировъчен център на МВР. Бизнесменът иска на всяка цена да се домогне до изпълнение на поръчката и ангажира брат си да му осигури влияние. Ситуацията се променя мигновено, когато става ясно, че майка им – Снежа – е приета в болница по спешност. Каква е причината и как ще се отрази това на отношенията между двамата братя?

Само едно отсъствие дели Виктория от преместване в друго училище – натрупала е достатъчно неизвинени, за да я накажат всеки момент. Тя е много притеснена, защото предусеща каква реакция ще предизвика този казус вкъщи. Единственото ѝ спасение е в ръцете на Симо, който би могъл да ѝ помогне. Ще успее ли да го убеди да съдейства или тийнейджърът няма да посмее да рискува?

Борис събужда все повече подозрения у най-близките си. Лора е на път да открие дълго пазена негова тайна, скрита в кутийка с бонбони. Но ще стигне ли до самата истина? Съмненията се трупат и у неговия приятел Калин, който е притеснен от странното поведение на Борис в службата. Калин стига до все повече детайли от разследването за смъртта на Лина, които Борис може би е скрил от него. Следователят решава да провери директно едно от съмненията си за своя колега. Ще се потвърдят ли подозренията му или ще отпаднат?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай