Понеделник,

Смразяващ обрат в „Братя“

От: Агенция Стандарт -
Смразяващ обрат в „Братя“
A
A
A

ДБОП продължава с разследването около цялата престъпна дейност на Денис Топал и кръга му от фирми. Хостесата Лина, която е близка до схемите на бизнесмена, вече е поела огромен риск, като системно получава конкретни задачи от Борис и Калин, за да помогне за разобличаването на шефа си. В замяна, Лина иска да влезе в програмата за защитени свидетели, защото всяка една нейна стъпка застрашава живота й. С много усилия Борис осигурява документите за защита на Лина, но фатален завой в ситуацията изненадващо разбърква картите и променя завинаги живота на някои от героите в следващите епизоди на „Братя“.

Междувременно, хората на Денис усещат, че следователите търсят контакт с Лина. Боксьорът я заплашва да си мълчи, ако от полицията я притискат с въпроси. Борис настоява за среща с момичето, за да получи личните й данни с цел да задейства нужната протекция за нея. Лина се намира в критична ситуация – усеща, че всеки момент може да бъде разкрита и има спешна нужда от помощта на Борис. Срещата на двамата е съдбовна и ще има необратими последици.

Примката около врата на Гаврилов се затяга все повече. Той е много притеснен, че не може да разбере името на защитения свидетел, а това подлага на огромен риск и самия него като къртица на Денис. И докато шефът на ГДБОП е на тръни, да не излезе наяве схемата му с Топал, бизнесменът му възлага нова задача, с която иска да си осигури чадър над новата лаборатория за “синя муха”.

Неволно Симо хваща в издънка Боксьора, който очевидно има интимни отношения с красива сервитьорка в бара. Симо става свидетел на изневярата, която много би наранила Вики. Момчето документира видяното с телефона си, с цел да разкаже на Вики истината за нейното гадже. Но, дали ще се осмели да покаже снимките или нещо ще го разколебае?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички