След Хоакин Финикс: Джаред Лето отново е Жокера

Актьорът и певец се връща в култовата роля в режисьорската версия на "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър

След Хоакин Финикс: Джаред Лето отново е Жокера | StandartNews.com

Актьорът и певец Джаред Лето отново ще се превъплъти в Жокера в режисьорската версия на "Лигата на справедливостта" на Зак Снайдър, предадоха от "Холивуд рипортър".

Лето, който за първи път изигра култовия злодей в "Отряд самоубийци" през 2016-а, ще се завърне в образа в нов контекст. Жокера не се появи в "Лигата на справедливостта", когато филмът първоначално излезе през 2017-а, което повдига въпроси за новото съдържание, което ще бъде включено в режисьорската версия на Снайдър на супергеройската продукция. Джаред Лето се присъедиява към Бен Афлек, Рей Фишър и Амбър Хърд за заснемането на допълнителни сцени. Филмът ще излезе на екран през 2021-а.

"Версията на Снайдър", както феновете наричат предстоящия проект, представлява нова версия на "Лигата на справедливостта". Тя ще покаже елементи, които Зак Снайдър е възнамерявал да включи във филма, преди да му се наложи да се оттегли от проекта заради семейна трагедия. Мястото му зае Джос Уидън, припомня БТА. Въпреки свършената от Уидън работа, феновете остават гладни за "прочита" на Снайдър и от години агитират да бъде пусната оригиналната режисьорска версия.

По-рано през годината HBO Макс оповести, че ще пусне филма догодина. Режисьорската версия на Зак Снайдър ще излезе по стрийминг платформата като поредица от четири епизода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай