Слай вика Джакмън и Том Круз

Слай вика Джакмън и Том Круз | StandartNews.com

Скалата се похвали в социалните мрежи, че влиза в екшън сагата
Сталоун преговаря с Дензъл Уошингтън за ролята на американския президент в "Непобедимите 4"

Стълпотворението от екшън герои в четвъртия филм от "Непобедимите" този път вероятно ще достигне още по-внушителни размери. Силвестър Сталоун води преговори на няколко фронта, които да разширят актьорския състав до степен, в която всеки зрител ще види свой фаворит.

Слай се е прицелил в Том Круз. Круз наскоро приключи снимките на "Мисията невъзможна 5" и се намира във върхова форма. На Том напоследък му се играело в здрави екшъни вместо в тежки мелодрами и "Непобедимите" пасва на киноамбициите му в момента. Не е изключено Слай да успее да го убеди да влезе в екипа, коментират зад океана. Другият актьор от суперкласа, с който Сталоун обсъжда общи перспективи, е Хю Джакман - за ролята на Хорт Балто Баусър. Снажният австралиец обаче постоянно се бори с рака на кожата, заради който на няколко пъти си прави операции на носа и не е ясно кога ще бъде готов за нови изяви в киното. За ролята на ФБР комисаря Джоунс Роки си е харесал Кевин Костнър и вече бил на косъм от успех. Марк Уолбърг пък щял да се включи в екшъна като лейтенант Уилямсън. Дензъл Уошингтън по всяка вероятност ще поеме ролята на президента на Щатите.

Това обаче далеч не са единствените суперзвезди, които Слай ще се опита да напъха в дядовата ръкавичка. Любимецът на киноманите Ван Дизел е сред заподозрените за ролята на Франк Уолкър, а Лиъм Нийсън ще играе Ловеца. Говори се, че Сталоун е успял да изчисти паричните разпри, които навремето имаше с Брус Уилис и умиращият трудно ще се присъедини към каста.

Дуейн Джонсън е сред най-сигурните участници в голямата пукотевица. Той пусна информация в профила си в социалната мрежа, че ще е забавно да стане част от останалите Непобедими. Скалата ще изиграе злодейска роля. Агент 007 Пиърс Броснън също ще вземе участие в екшън сагата, а Стивън Сегал, който остана много доволен от концерта си в България, пак ще е тук, тъй като също ще е сред топактьорите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай