Скарлет Йохансон: Черната вдовица не е парче месо

Актрисата разкрива чувствителната страна от характера на героинята си

Скарлет Йохансон: Черната вдовица не е парче месо | StandartNews.com

"Забравете за сексуалните си фантазии с Черната вдовица", казва Скарлет Йохансон, която вероятно за последен път влиза в ролята на Отмъстителката в новия филм на Марвел, посветен изцяло на Наташа Романов. След няколко отлагания един от най-популярните герои от киновселената се завърна на големия екран със собствено приключение и според интервю на Йохансон пред Collider, в него тя не е само секси бунтарка в опънат по тялото й костюм.

Актрисата коментира, че в предишните филми за Отмъстителите Черната вдовица е прекалено сексуализирана и гледайки го днес от перспективата на 35-годишна жена с дете, която очаква следващата си рожба, този портрет никак не ѝ харесва.

"Снимките на "Железният човек" 2 бяха наистина забавни, имаше страхотни моменти от филма, но персонажът ми беше прекалено сексуализиран. За нея се говори сякаш е парче месо. Дори и Тони Старк в един момент се обръща към нея с "Искам малко от това" или нещо подобно", споделя Йохансон. Тя е доволна, че с новия филм за Черната вдовица Наташа Романов ще се отдалечи от този образ и ще се покаже една по-чувствителна страна на героинята.

Личността на Отмъстителката оставаше загадка до сега, когато "Черната вдовица" разказва нейната история. Това е 24-ият филм от кинематографичната вселена. Лентата с бюджет от над 200 милиона долара залага на впечатляваща визия, екшън и заплетен сюжет. Действието на "Черната вдовица" се развива малко след събитията от "Първият отмъстител: Войната на героите", когато Отмъстителите са разединени, а някои от тях са в немилост.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай