Скалата става пенсионер

Скалата става пенсионер  | StandartNews.com

"Играчи" със звездното участие на Дуейн Джонсън-Скалата тръгна премиерно за България по "HBO Go". Комедийната поредица разказва за живота на бивши и настоящи футболисти, техните семейства, приятели и треньори. Скалата е в ролята на Спенсър Страсмор, един от пенсионираните играчи. Продуцент е Стефан Левинсън, през чийто ръце е минал култовият "Антураж". Сред другите герои в лентата са Чарлс (изигран от Омар Милър) - симпатичен бивш професионален играч, който търси нова кариера. Джон Дейвид Уошингтън пък влиза в ролята на Рики - амбициозен настоящ футболист. Джо (в ролята Роб Кордри) е финансов съветник, който търси мястото си под слънцето. Трой Герити изиграва Джейсън, който е спортен агент, а Донован Картър е атлетът Върнър.

В премиерния първи епизод Спенсър се опитва да гради кариера извън спорта в Маями. Това става след неочакваната смърт на негов приятел и бивш съотборник. Страсмор се оказва все по-притискан от шефа си във фирмата за финансов мениджмънт Джо. Наскоро пенсионираният играч Чарлз се сблъсква с трудностите на това да си намери нова работа. Талантливият футболист Рики е принуден да забрави за гордостта си с надеждата да си намери нов дом. Върнън е обещаващ млад играч, който се оказва в затруднена ситуация и търси помощ от Спенсър.

Сериалът се завърта по американския канал от групата HBO през миналата година и бързо набира популярност. Това лято му предстои втори сезон. Все повече медиите отвъд Океана твърдят, че този път зрителите ще видят Джонсън гол. Любопитен факт е, че актьорът е първият и единствен избор за главния герой от страна на продуцентите. За ролята си се е наложило да се отърве от 10 килограма. Всъщност Джонсън е бил футболист в отбора на Университета на Маями през 90-те. Той може да бъде видян в униформата си на играч в интрото на всеки епизод от забавната поредица.

От звездното присъствие в сериала се отличава и Джон Дейвид Уошингтън. Той е син на прочутия Дензъл Уошингтън, който е носител на два "Оскар"-а. За разлика от Скалата, Джон Дейвид се е занимавал професионално с футбол. Състезавал се е за отбора "St. Louis Rams", част от Националната футболна лига. Той е възпитаник на колежа "Морхаус", където е звездата на футболния отбор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай