Силвия Петкова разкрива тайни от "Пътят на честта" 2

Вторият сезон ще бъде напълно различен, заяви актрисата

Силвия Петкова разкрива тайни от "Пътят на честта" 2 | StandartNews.com

„Пътят на честта“ е поредният български сериал, който предизвика небивал интерес в зрителите. Затова и продуцентите не се забавиха с втори сезон, който ще стартира на 14 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова телевизия с нови герои,обрати и невиждани предизвикателства.

Силвия Петкова, която играе главната женска роля, прекъсна за малко почивката си на морето, за да се включи в ефира на Нова тв с ексклузивни разкрития за новия сезон на сериала. Тя разказа за сюжетните линии, новите лица и собствената ѝ геройня, колкото е позволено да се издаде на този етап от време.

"С Кера не си приличаме особено. Тя е много по-здраво стъпила на земята. Животът я е очукал, реакциите й са по-обрани. Докато аз съм си дивак, много съм експресивна във всичко – в емоциите, в чувствата. В новия сезон ще има интересни неща, но по-скоро в другата сюжетна линия, където са и новите лица, които влизат в сериала. При Кера нещата се развиват много по-спокойно от предходния сезон, без Бонка да е на всеки метър. Тя ще търси различни неща, но има какво да се проследи и в нашата сюжетна линия. Чакам с нетърпение да гледам, защото сезон 2 е съвсем различен спрямо предходния."

"Обяснявам си успехът на първи сезон на „Пътят на честта“ с това, че самата история е много близка до хората. Вярвам, че всеки един зрител е припознал себе си в някой от персонажите. Намерил е сходна ситуация в своя личен живот. Радвам се, че успяхме да се харесаме на зрителите и да задържим вниманието им."

"Опитвам се да живея така, че да се наслаждавам на всичко, да не съжалявам за нищо и с усмивка да приемам това, което предстои. Не харесвам да наричаме нещата трудни, а да ги случваме с лекота. Септември наближава и с нови сили ще с върнем в Театър „София“, където очакваме да изкараме една страхотна премиера", завършва Петкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай